Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 13, 2013

Σε διαρκή άνοδο η Χρυσή Αυγή με βάση δημοσκόπηση της Pulse

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όσο και να πετσοκόβουν τα ποσοστά των Εθνικιστών, η Χρυσή Αυγή επελαύνει!

Την τεράστια απήχηση της Χρυσής Αυγής και την εδραίωσή της στην ελληνική κοινωνία επιβεβαιώνει ακόμα μία δημοσκόπηση, η πρώτη που δημοσιεύεται τον τελευταίο καιρό μετά τις παράνομες πολιτικές διώξεις και την δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας στο Ν. Ηράκλειο.

Παρά την πάγια τακτική των εταιρειών να "ψαλιδίζουν" τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου, η Αλήθεια είναι δύσκολο να κρυφτεί. Ακόμα λοιπόν και στην κατ΄ εξοχήν εχθρική για την Χρυσή Αυγή εφημερίδα "Ποντίκι" του Δελλατόλα δημοσιεύεται αύριο δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse, στην οποία η Χρυσή Αυγή εμφανίζει άνοδο 1% σε σχέση με την τελευταία μέτρηση.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα λαμβάνουν:



Σύριζα 22%
ΝΔ 21,5%
Χρυσή Αυγή 10,5%
ΠΑΣΟΚ 6,5%
ΚΚΕ 5%
ΑΝΕΛ 4,5%
ΔΗΜΑΡ 3%

Την ίδια στιγμή στα ποσοστά με αναγωγή τα κόμματα λαμβάνουν:

Σύριζα 24,5%
ΝΔ 24%
Χρυσή Αυγή 11,5%
ΠΑΣΟΚ 7,5%
ΚΚΕ 5,5%
ΑΝΕΛ 5%
ΔΗΜΑΡ 3,5%
Αναποφάσιστοι 10%


Το πρώτο πράγμα που γίνεται αντιληπτό και είναι πια αδιαμφισβήτητο είναι πως παρ΄ όλη την πολεμική του καθεστώτος η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη στην χώρα με διαρκείς τάσεις ανόδου. Όπως φαίνεται και από τις κάρτες της εταιρείας ο Λαϊκός Σύνδεσμος εμφανίζει άνοδο της τάξης του 1%.

Επιπλέον, πρέπει να τονίσουμε το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου που φτάνει στο 10%. Εκεί κατά κανόνα περιλαμβάνονται οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής που διστάζουν να δηλώσουν την προτίμησή τους λόγω των συνθηκών ψυχολογικής τρομοκρατίας που έχουν δημιουργήσει κόμματα και κανάλια.

Εμείς γνωρίζουμε καλά (όπως και το σύστημα γνωρίζει καλά) πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι πολύ ψηλότερα και ότι η ΝΔ παραπαίει, καθώς φέρει απόλυτη ευθύνη για την σκευωρία πίσω από τις παράνομες πολιτικές διώξεις και την τρομοκρατική δολοφονική ενέργεια στο Ν. Ηράκλειο. Η Αλήθεια είναι πως η Χρυσή Αυγή καλπάζει προς την πρωτιά, καθώς σύσσωμη η ελληνική κοινωνία εναποθέτει τις ελπίδες της για αποτίναξη του μνημονιακού ζυγού, Εθνική ανεξαρτησία και Λαϊκή κυριαρχία  στους Έλληνες Εθνικιστές.

πηγή

8 σχόλια:

  1. Το ποντίκι του ΔΕΛΑΤΌΛΑ (Έλα Ελένη εχουμε θέμα..) για να βγάζει τέτοια πράγματα,φανταστείτε ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑ τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑΙ!! Κάθε παραγγελία δημοσκόπησης κοστίζει 3.500 έως και 15 χιλιάδες ευρώ!! Να την πλήρωσε τη συγκεκριμένη ο ίδιος ο Δελατόλας που χρωστάει από 2-3 μηνιάτικα στο προσωπικό;; ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!! Από που την πήρε και πως την έδωσε στη δημοσιότητα, μια μέρα μετά το άρθρο περί "μυστιών" δημοσκοπήσεων της εφημερίδας Αυγή του Σύριζα;;; ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποιά κρυφή λές; Αυτή που αφήνει να εννοηθεί το φήμες; γιατί μάλλον στην προηγούμενη του τριανταφυλόπουλου αναφέρεται.
      Να μη ξεχνάμε οτι και εκείνη ανακοινώθηκε μία μέρα απο τις δολοφονίες.
      Υπάρχει και άλλη;
      Αν ναί θα ήταν εύκολο να βάλεις το link, ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  2. http://www.fimes.gr/2013/11/kryfi-dimoskopisi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πολιτικό σκηνικό είναι επικίνδυνα ρευστό στην Ελλάδα και αυτό επιβεβαιώνεται με τρανό τρόπο από την κρυφή δημοσκόπηση που έκανε γνωστός διαδικτυακός ιστότοπος.

    Τα ποσοστά της κρυφής δημοσκόπησης είναι:

    ΣΥΡΙΖΑ: 23,7%
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 22,9%
    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: 18,4%
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 7,7%
    ΚΚΕ: 6,2%
    ΠΑΣΟΚ: 3,9%
    ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ: 8,2%
    ΔΗΜΑΡ: 2,5%

    Aυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι είναι εάν θα δημοσιευτεί η κρυφή δημοσκόπηση ή θαφτεί για τα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πραγματικά γελοίο να δείχνουν την ΝΔ σε ποσοστά πάνω από 20%....Μια βόλτα στο δρόμο να κάνει κανείς, βλέπει την πραγματικότητα.

    Ή το κλεφτοΠΑΣΟΚ στο ...7,5% ;; Γελοιότητες !!

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αυτή τη στιγμή είναι πάνω από 15% και διεκδικεί την δεύτερη θέση.

    Προχωράμε Γερά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως.. καθε δημοσκόπηση που δελιχνει το ΠΑΣΟΚ πάνω από 4-5% δεν πρέπει να την παίρνοθμε στσ σοβαρά.. Χαρακτηριστιό ΟΛΩΝ των "πειραγμένων" δημοσκοπήσεων, όπως γίνονταν και την άνοιξη του 2012 είναι τα ιδιαίτερα αυξημένα ποσοστά των συγκερνώντων κομμάτων, ιδιαίτερα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ΔΗΜΑΡ, και τα αντιστρόφως ψαλιδισμένα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.. ΟΥΤΕ ΒΙΗΜΑ ΠΙΣΩ..

      Διαγραφή
  5. Η Χρυσή Αυγή είναι πρώτο κόμμα σύμφωνα με δημοσκοπήσεις των πρεσβειών και του ''Ζούγκλα'' γύρω στο 25%.Είναι τυχαίο που γράφει η Νew York Times που γράφει σε άρθρο της ότι η Χρυσή Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ θα σαρώσουν στις επόμενες εκλογές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι βέβαια.. Στέλνουν μήνυμα στους ιπποκόμους τους (τρελαντώνη, χοντροβαγγέλα τριπρανδέα κ.λ.π.) να κάνουν ακόμα χειρότερα πράγματα!! Είναι χεσμένα τα αμερικανάκια. Πιέζονται κι από τους δικούς τους αφεντάδες στα λόμπι.. Χαμός γίνεται!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών