Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 13, 2013

Οι New York Times το παραδέχονται: "Μάχη μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές για την πρώτη θέση"

xrysiavgi3_553_355
Μπορεί να έχουμε να δούμε δημοσκοπήσεις εδώ και έναν μήνα περίπου (γιατί άραγε;), αλλά εκτενές δημοσίευμα των New York Times για την κατάσταση στην Ελλάδα, κάνει λόγο γι’ αυτές. Οι New York Times, λοιπόν, θεωρούν πως η Χρυσή Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι οι κερδισμένοι των προσεχών ευρωεκλογών, ενώ για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προβλέπουν συντριβή, που θα οδηγήσει σε πρόωρες εθνικές εκλογές. Ιδού οι εκτιμήσεις της εφημερίδας του αμερικανικού κατεστημένου:
«Η κρίση και τα μέτρα που ελήφθησαν για την καταπολέμησή της, έχουν ως αποτέλεσμα υψηλή ανεργία (28%), απότομη πτώση του ΑΕΠ (28% από το 2008), υψηλότερους φόρους, χαμηλότερα εισοδήματα, λιγότερα προνόμια, γενικευμένη ανασφάλεια και απώλεια εμπιστοσύνης στο πολιτικό σύστημα, τους δημοκρατικούς θεσμούς, ακόμα και.....
στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν κερδίσει οπαδούς με υποσχέσεις πως θα αποκαταστήσουν αυτά που χάθηκαν κατά την περίοδο της λιτότητας και της μεταρρύθμισης. Αν επαληθευθούν οι δημοσκοπήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή θα βγουν περαιτέρω ενισχυμένοι».
Πως γίνεται λόγος για επαλήθευση των δημοσκοπήσεων, ενώ δεν κυκλοφορούν τελευταίως δημοσκοπήσεις,  κι αυτές που δημοσιεύθηκαν προ μηνός, έχουν τον μεν ΣΥΡΙΖΑ καθηλωμένο στα ίδια ποσοστά, την δε Χρυσή Αυγή πεσμένη; Προφανώς, εννοεί τις κρυφές δημοσκοπήσεις της πρεσβείας (μία είναι η πρεσβεία!), οι οποίες δεν υπακούουν βεβαίως στις σκοπιμότητες των σκουπιδο-δημοσκοπήσεων που μας παρουσιάζουν οι «νταβατζήδες»!
(ΥΓ): Αλήθεια, γιατί μέχρι τώρα καμία εταίρα δημοσκοπήσεων δεν έχει τολμήσει να ζητήσει τη γνώμη του λαού για τις προθέσεις του ειδικά στις ευρωεκλογές, οι οποίες είναι άλλωστε η μόνη σίγουρη επερχόμενη αναμέτρηση; Ή μήπως έχει ζητήσει, αλλά επειδή τα ευρήματα έκαναν… τζιζ, μας τα κρατάει… μυστικά;
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών