Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 13, 2013

Ο "φίλος" Ερντογάν μας λέει ευθαρσώς ότι "δεν υπάρχει χώρα Κύπρος"...Ακόμη ένα succes story του Antonis


Την ίδια ώρα που η συγκυβέρνηση των φασουλήδων των Αθηνών άδειαζε τον υφυπουργό της Α. Δαβάκη και τον υποχρέωνε να πάρει πίσω αυτά που είπε στη βουλή σχετικά με την τουρκική απειλή («δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει ενεργός απειλή διατυπωμένη από τη γείτονα και δεν υπάρχει, επίσης, καμία αμφιβολία ότι υπάρχει υπερσυγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων και στον Έβρο και στα μικρασιατικά παράλια, αλλά και σημαντική αύξηση των στρατιωτικών δαπανών της Τουρκίας»), για να μη στενοχωρηθούν οι… φίλοι μας οι Τουρκαλάδες, ο Ερνογάν Πασάς, ευρισκόμενος στην Πολωνία δήλωσε επισήμως ότι «δεν υπάρχει χώρα που ονομάζεται Κύπρος»! Η πλήρης δήλωσή του είναι η εξής: «Η ελληνοκυπριακή διοίκηση είχε γίνει δεκτή στην Ευρωπαϊκή Ένωση για πολιτικούς λόγους και όχι επειδή ήταν.....
εναρμονισμένη με τους ευρωπαϊκούς νόμους. Δεν υπάρχει χώρα που να ονομάζεται Κύπρος. Υπάρχει βόρεια Κύπρος και μια πράσινη γραμμή μεταξύ της βόρειας και της νότιας Κύπρου, της τοπικής διοίκησης της νότιας Κύπρου».
Φυσικά, αυτές τις προκλητικές δηλώσεις τις κάνει τώρα ο Πασάς. Τώρα που κυβερνούν την Ελλάδα ο «καζάν-καζάν» φον Αντωνάκης και ο Ευάγγελος Ντούτσε. Τους οποίους ο Τουρκαλάς τους έχει για ψωμοτύρι!

3 σχόλια:

  1. Φίλοι ο Ερντογάν έχει το δίκηο του. Η Κύπρος δεν είναι χώρα, αφού ανήκει στην χώρα που ονομάζεται ΕΛΛΑΣ!
    Δεν πρέπει να συγχέουμε την έννοια του κράτους με την έννοια χώρα. Υπάρχει η χώρα των Βάσκων, που δεν έχει κρατική υπόσταση αλλά κατέχετα από τα κράτη της Ισπανίας και Γαλλίας.
    Η δημιουργία του κυπριακού κράτους ήταν μεγάλη ήττα για τον Ελληνισμό, όταν ο σκοπός είναι ένας: Ενωσις με την μητέρα Πατρίδα.
    Η Τουρκία ως ΄χωρα δεν υφίσταται αλλά μόνον ως κρατική οντότης. Και τούτο διότι το τουρκικό κράτος κυριαρχεί επι ελληνικών εδαφών αλλά και κουρδικών και αρμενικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...13 Νοεμβρίου 2013 στις 7:56 μ.μ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!!! ΟΝΤΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
    ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...13 Νοεμβρίου 2013 στις 8:48 μ.μ.

    ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!! ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ!!! ΟΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών