Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 16, 2013

Από πότε οι πολιτικές απόψεις αποτελούν ποινικό αδίκημα;

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι ιδέες δεν διώκονται! Οι πολιτικές διώξεις του Αρχηγού και των στελεχών της Χρυσής Αυγής έχουν ξεβρακώσει την ψευτοδημοκρατία τους.

Άρθρο - ανάλυση του Π. Παναγόπουλου στην εφημερίδα "Εμπρός" για το πρωτοφανές σκεπτικό απόρριψης των αιτήσεων αποφυλάκισης του Αρχηγού και του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.

Αυτά τα πρωτοφανή, δεν γίνονται ούτε στην Βόρεια Κορέα! Ούτε στην Ουγκάντα του Αμίν Νταντά. Να αποφυλακίζονται δηλαδή ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ένοχοι καραμπινάτων κακουργημάτων, και να κρατούνται στην φυλακή Βουλευτές και πολιτικός Αρχηγός Κόμματος, γιατί… απλά…. «δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις»! Είναι ποτέ δυνατόν; Έχετε κάνει το Σύνταγμα και τους νόμους «τιράντες»; Να τους τραβάτε, και να τους φέρνετε στα μέτρα σας όπου και όπως θέλετε εσείς; Διαβάζουμε για ανακριτές που μιλάνε ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ για «εγκληματική οργάνωση» ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ, πριν αποδειχθεί το οτιδήποτε, πριν βγει η τελική απόφαση εάν ΥΠΑΡΧΕΙ ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «εγκληματική οργάνωση»!

Διαβάζουμε τα επιχειρήματα για τα οποία δεν έγινε δεκτή η αίτηση της αποφυλάκισης του Βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά και ΦΡΙΤΤΟΥΜΕ!!!

Επακριβώς αναφέρθη: «Ο Χρήστος Παππάς είναι...
ο εκφραστής της ιδεολογίας της οργάνωσης, έχει δε το ρόλο του υπευθύνου για τη καθοδήγηση των μελών. Με το προκάλυμμα της βουλευτικής ασυλίας ήταν ο επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης σε βίαιες και παράνομες ενέργειες». Και ερωτάμε: Για πια εγκληματική οργάνωση μιλάτε; Έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση; Έχει γίνει η δίκη; Μέχρι να γίνει η δίκη, για να ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ότι όντως υπάρχει «εγκληματική οργάνωση», ή… να αποδειχθεί τελικά ότι ΔΕΝ υφίσταται…. «εγκληματική οργάνωση»… απλά… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Υπάρχουν μόνον ΥΠΟΠΤΟΙ για συμμετοχή σε μια «εγκληματική οργάνωση», η οποία αυτή την στιγμή δεν έχει ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ότι υπάρχει.

Όποιος λοιπόν μιλάει αναφερόμενος στους απλά «υπόπτους» σαν να είναι ΗΔΗ ένοχοι, καταπατά τον νόμο, καταργώντας και ξευτελίζοντας το Παγκοσμίως ισχύον ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ. Το ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων απέναντι στον Νόμο. Ανακριτές: «άλλαξε όψιμα τη στάση του απέναντι στον Χίτλερ»!!! Από πότε κύριοι, ή μάλλον κυρίες, τα πιστεύω και η ιδεολογία κάποιου αποτελούν ποινικό αδίκημα; Από πότε η «στάση» απέναντι στον Χίτλερ, όποια και αν είναι αυτή, διώκεται από τον νόμο; Σε ποιους απευθύνεστε, και ποιους προσπαθείτε να επηρεάσετε δια της δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων; Τι άλλο καταλογίζεται στον Βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής; Ότι τα…βιβλία που είχε στην βιβλιοθήκη του σπιτιού του δεν ήταν του γούστου τους! Δίωξη λοιπόν και προφυλάκιση για κατοχή… βιβλίων;



Από το σκεπτικό της κυρίας ανακρίτριας: «Στο σημείο αυτό πρέπει να επισημανθεί ότι α) επί του βιβλίου με τον τίτλο «ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ», υπάρχει ιδιόχειρη αφιέρωση του δικτάτορα Στυλιανού Παττακού, με τη φράση «Εις τον ευγενή ευπατρίδη» και ημερομηνία «22 Ιανουαρίου 2007», β) επί του βιβλίου με τον τίτλο «21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΔΙΑΤΙ; ΠΟΙΟΙ; ΠΩΣ;» υπάρχει ιδιόχειρη αφιέρωση του ανωτέρω (Στυλιανού Παττακού) με τη φράση «Τιμής Ενεκεν» και ημερομηνία «8 Μαίου 2006», γ)επί του βιβλίου με τον τίτλο «Οδοιπορικό ενός Στρατιώτου 90 ετών» υπάρχει αφιέρωση του ανωτέρω (Στυλιανού Παττακού) , με τη φράση «Τιμής Ένεκεν» και ημερομηνία «Πάσχα 19 Απριλίου 2009», δ) επί του βιβλίου με τον τίτλο «Δυστυχώς Ενικήσαμεν…» , υπάρχει ιδιόχειρη αφιέρωση του ανωτέρω (Στυλιανού Παττακού) με τη φράση «εις τον αξιότιμον φίλον μου» και ημερομηνία «8 Αυγούστου 2005», ε) επί του βιβλίου με τον τίτλο «Γενναίοι ως Έλληνες», υπάρχει ιδιόχειρη αφιέρωση του ανωτέρω (Στυλιανού Παττακού), με τη φράση «Εις τον ευγενή Ευπατρίδη» και ημερομηνία «9 Σεπτεμβρίου 2009» και στ) επί του βιβλίου με τον τίτλο «Η Ιδεολογία της 21ης Απριλίου» υπάρχει ομοίως αφιέρωση του ιδίου ως άνω δικτάτορα (Στυλιανού Παττακού) με την ίδια φράση («Εις τον ευγενή Ευπατρίδη») και ημερομηνία «Χριστούγεννα 2008».

Από τα παραπάνω καταδεικνύεται ότι τα κατασχεθέντα δεν αποτελούν αντικείμενα ιστορικής συλλογής, αλλά εκφράζουν την ιδεολογία του αιτούντος - κατηγορουμένου». Η τελευταία αυτή φράση καταρρίπτει πλήρως τα όσα υποκριτικά αναφέρονται σε άλλο σημείο του σκεπτικού, ότι δηλαδή η ιδεολογία του αιτούντος δεν ασκεί επιρροή στην ποινική υπόθεση, αφού μάλιστα ο αιτών, όπως αναφέρεται, «δεν δικαιολογεί με πειστικότητα την ύπαρξη των παραπάνω βιβλίων»!

Αυτό πραγματικά ξεφεύγει των ορίων! Στην Ελλάδα του 2013 και της «ευνομίας παντού» σύμφωνα με τους κ.κ. ανακριτές, πρέπει κάποιος να «δικαιολογεί» και μάλιστα με «πειστικότητα» την ύπαρξη… βιβλίων στο σπίτι του… ειδάλλως, συλλαμβάνεται, φυλακίζεται, και κρατείται, μέχρι να βρει σοβαρά επιχειρήματα να προβάλει στις ανακριτικές αρχές, ΓΙΑΤΙ διάβαζε τέτοια βιβλία!!! Υπάρχουν άραγε ακόμη σε αυτήν την χώρα σκεπτόμενοι άνθρωποι, Ακαδημαϊκοί, συγγραφείς, άνθρωποι του Πνεύματος, άνθρωποι ελεύθεροι που να μπορούν να ορθώσουν το ανάστημά τους στις εκτροπές που υλοποιεί η κυβέρνηση και οι οποίες ποινικοποιούν τη γνώμη, τη γνώση, και αυτά ακόμη τα βιβλία;
Αν τα λέγανε άνθρωποι άσχετοι, που δεν ξέρουν τους νόμους, άτομα που προέρχονται από κάποια κράτη της υποσαχάριας Αφρικής ή είναι μέλη άγνωστης φυλής από τα βουνά της Γουϊνέας, τότε μπορούσε να πει κανείς, ε δεν ξέρουν… αυτά γνωρίζουν, αυτά λένε. Αλλά να τα ακούς αυτά από ανακριτές που χειρίζονται τα στοιχεία μιας ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ για τα Ελληνικά χρονικά νομικής υπόθεσης, ε τότε και ο πιο απλός πολίτης, ο πιο άσχετος με τους νόμους αναφωνεί… ότι όλα αυτά ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

Και όμως συμβαίνουν στο ελλαδιστάν του Βενιζέλου και του Σαμαρά, εν έτει 2013, σε μια Μεσαιωνική για το Ελληνικό κράτος Χουντική κατοχική περίοδο. Όλοι οι Έλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθετήσεως, οφείλουν να αντιδράσουν στην κατάφωρη κατάλυση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και την καταπάτηση των Συνταγματικών δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού. Σήμερα διώκονται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αύριο οι Ορθόδοξοι Έλληνες επειδή φορούν σταυρό (και αυτό … θίγει τους ισλαμιστές λαθροεποίκους, όπως ήδη συμβαίνει στις ΗΠΑ και της Μεγάλη Βρετανία), και φυσικά… όποιος τολμά να αμφισβητεί τις μνημονιακές κυβερνήσεις, τους Τροϊκανούς και τα αφεντικά τους, που δρουν ρατσιστικά κατά των Ελλήνων μέσα στην ίδια τους την πατρίδα.

Και έτσι φτάνουμε στο δια ταύτα: Μήπως μπορείτε να μας απαντήσετε κ. ανακρίτριες επακριβώς, από πότε προχωρήσατε σε ετυμηγορία; Έχει τελειώσει η ανάκριση; Υπάρχουν παραπομπές; Έχουμε τελεσίδικη απόφαση; Γιατί αν δεν μας απαντήσετε επί όλων αυτών, εφόσον οι κατηγορούμενοι δεν είναι απλά δημόσια πρόσωπα, αλλά μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τότε τα πράγματα παίρνουν μια ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ τροπή, κατά την οποία, αυτοί που τελικά θα απολογηθούν στην επόμενη φάση, δεν θα είναι οι τρεις πολιτικοί κρατούμενοι, αλλά κάποιοι άλλοι...

Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Ας βγάλει επιτέλους η κυβέρνηση έναν κατάλογο με τα βιβλία που ...επιτρέπεται να διαβάζουμε ρε παιδιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών