Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 16, 2013

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ......... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ (Για να πάρουν λίγο πιο εύκολα...αποφάσεις)!

newego_LARGE_t_1101_54155349
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ιστορικά πάντα ο "αιώνιος εχθρός" πριν οδηγήσει σε οριστικό και ολοκληρωτικό πόλεμο τους υποτακτικούς (δυνάμεις καταστολής και δικαστικούς) απέναντι στους Εθνικιστές έβρισκε ΠΑΝΤΑ λεφτά...
Τους "χαρτζιλίκωνε" με "30 αργύρια" για να .... μην έχουν τύψεις στις ανήθικες διώξεις που θα επιβάλλουν στους Εθνικιστές.

Ενώ έρχονται τα πιο μαύρα Χριστούγεννα –τουλάχιστον των τελευταίων 40 χρόνων- για τον κοσμάκη, ο υπουργός «δικαιοσύνης» της μνημονιακής κυβέρνησης της δυστυχίας μας τάζει αυξήσεις μισθών στη δεύτερη –μετά από τους βουλευτές- καλύτερα αμειβόμενη κατηγορία Ελλήνων, στους δικαστές!
Μιλώντας, λοιπόν, στη.....
χθεσινή τακτική γενική συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ), ο εκ των πρωτεργατών του συνταγματικού και δικαστικού πραξικοπήματος κατά του δεύτερου κόμματος της χώρας, έταξε τα εξής:
«Γνωρίζω ότι καίτοι η Πολιτεία σας σέβεται και σας στηρίζει, δεν είναι πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι σας. Και αναφέρομαι στο ζήτημα των αποδοχών. Παραγνωρίζει ότι η μισθολογική και η συνταξιοδοτική αντιμετώπιση των δικαστικών λειτουργών δεν είναι θέμα οικονομικό, αλλά αποκλειστικά θεσμικό, που το ίδιο το Σύνταγμα προστατεύει. Μια από τις κύριες προτεραιότητές μου είναι η αποκατάσταση αυτής της αδικίας και ελπίζω ότι σύντομα θα τα καταφέρω».
Με την αποκατάσταση των υπόλοιπων αδικιών, των μεγάλων αδικιών, του κοσμάκη που πεινάει και κρυώνει, τι θα γίνει άραγε; Μόνο οι βουλευτές και οι δικαστές έχουνε ψυχή σ’ αυτό τον τόπο;

3 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟΝ για τους διεφθαρμένους έχουν να δώσουν χρήματα.. και κατηγορούν τον κοσμάκη που "ρυπαίνει την ατμόσφαιρα" καίγοντας ΟΤΙ ΒΡΕΙ στο τζάκι του επειδή δεν έχει να αγοράσει πετρέλαιο!! ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ κι ανθέλληνες που βάζουν τους φαντάρους μας να πλένονται με τουρκικά σαπούνια!! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετάφραση. Δικάζετε εσείς όπως σας ζητάμε, όποιους σας ζητάμε, όποτε σας το ζητάμε, ακόμα και αν αυτά που ζητάμε είναι παράνομα, μη σύννομα, αντισυνταγματικά, και κυρίως αντίθετα με τον όρκο της Θεάς Θέμιδος. Και εμείς θα σας ξαναφτιάξουμε τους μισθούς σας, θα τα ξαναπάρετε τα λεφτουδάκια σας.
    Μη σας κάνει εντύπωση συνέλληνες, τριάντα ψωροαργύρια, έγιναν αιτία να σταυρωθεί ο Υιός του Θεού, ο Μεσσίας και Ελευθερωτής του κόσμου, οι δικαστές δεν θα λύγιζαν;
    Ντροπή σας τομάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, όσο νά'ναι, αν λαδωθεί η μηχανή της "δικαιοσύνης" δουλεύει καλύτερα βρε αδερφέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών