Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 16, 2013

ZOUGLA: "ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

samaras-venizelos-koubelis1
Άρθρο για τις πολιτικές εξελίξεις, τον εφιάλτη των εκλογών (για τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου) και τον διαρκή καλπασμό της Χρυσής Αυγής, έχει η zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, το οποίο βέβαια δε μπορεί κανένας να πει ότι είναι… φιλικό προς την Χρυσή Αυγή. Ας παρακολουθήσουμε τα κυριότερα σημεία του:
«Σε εφιάλτη έχει μετατραπεί οποιαδήποτε σκέψη για προσφυγή στις κάλπες. Όχι μόνον για τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ της συγκυβέρνησης αλλά και για τον Σύριζα που βλέπει τα ποσοστά του να παραμένουν στάσιμα.
Η ταυτόχρονη άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι ένας.....
παράγων ο οποίος ανατρέπει τις φιλοδοξίες και τις όποιες σκέψεις για ανατροπή της δυσαρέσκειας μεγάλου τμήματος του εκλογικού σώματος.
Τα χαράτσια, η απειλή για πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας, η αυξανόμενη ανεργία, ακόμα και η πιθανή απαγόρευση της χρήσης των τζακιών μέσα στο καταχείμωνο λόγω αιθαλομίχλης, ενισχύουν τη δυσφορία αλλά και τα επιχειρήματα της εθνικιστικής ακροδεξιάς. Υπ’ αυτήν την έννοια και με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής στο κελί αναδεικνύονται πρόσωπα και πράγματα, τα οποία σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα…».
(ΥΓ): Προς τι αυτή η σιγουριά για τον εκλογικό εφιάλτη των… συνιστωσών του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος; Προφανώς, ο Μάκης κάτι ξέρει. Ίσως να πήρε το μάτι του και καμιά κρυφή δημοσκόπηση. Σε κάθε περίπτωση, σκουραίνουν τα πράγματα για τους… δημοκράταρους!

3 σχόλια:

  1. Και περιέργως ο ζούγκλας έχει "ξεχάσει" να βγάλει νέα δημοσκόπηση, σταθμισμένη, απο δείγμα ή μή.
    Παρ' όλα αυτά κάνει νύξη φανερότατη για το ποιός έχει τον πρώτο λόγο δημοσκοπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα", λένε οι δημοκράταροι...
    Φαίνεται όμως πως η άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος αποτελεί αδιέξοδο γι'αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφιάλτης; Μα αφού οι "έγκυρες" δημοσκοπήσεις λένε οτι η νουδούλα έχει 28%, ο Μπένυ 7% και το Κουνέλι 5%! Άρα μαζί 42%! Μήπως ο Ταρζανούλης υποννοεί οτι μας ταΐζουνε κουτόχορτο; Μπααααα δεν το πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών