Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 16, 2013

Χαστούκι στο καθεστώς από τη δημοσκόπηση της Mrb: Άνοδος 2,8% για την Χρυσή Αυγή μέσα σε ένα μήνα!!!

Άλλη μία δημοσκόπηση κόλαφος για το καθεστώς είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από την MRB. Στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση γίνεται ερώτηση και για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και ειδική ερώτηση για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Αυτό που αποτυπώνεται με σαφήνεια, προκαλώντας κατήφεια και πανικό στο Μέγαρο Μαξίμου είναι ο καταποντισμός της ΝΔ, ο οποίος φαίνεται ακόμα και μετά την δημιουργική στατιστική των δημοσκοπικών εταιριών, και η ασυγκράτητη άνοδος της Χρυσής Αυγής. Στα επιπλέον στοιχεία που.....
προκαλούν ανησυχία στο Μαξίμου είναι ότι πλέον αποτυπώνεται και η διάλυση του «κυβερνητικού εταίρου», αφού η εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην προτελευταία θέση, περνώντας μόνο την παλινωδία που λέγεται ΔΗΜΑΡ.
Στο ερώτημα περί των βουλευτικών εκλογών τα αποτελέσματα με αναγωγή είναι τα εξής:
ΣΥΡΙΖΑ: 29,1%
ΝΔ: 27,9%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 11,8%
ΚΚΕ: 6,6%
ΑΝΕΛ: 6,4%
ΠΑΣΟΚ: 6,3%
ΔΗΜΑΡ: 4,1&
Να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας η Χρυσή Αυγή κατέγραφε 9%, άρα μιλάμε για άνοδο 2,8% μέσα σε ένα μήνα! Κανένα άλλο κόμμα δεν καταγράφει τέτοια ραγδαία άνοδο. Σύριζα και ΚΚΕ καταγράφουν οριακή άνοδο, ενώ τα λοιπά αποκόμματα καταγράφουν πτώση.
Οι συσπειρώσεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνουν αυτό που πυροδοτεί την όλη πολεμική εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών, αφού η κύρια πύλη εξόδου από τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου είναι η Χρυσή Αυγή. Όπως φαίνεται και στους σχετικούς πίνακες το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ μετακινούνται προς την Χρυσή Αυγή, παρά την τεχνητή πόλωση που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι δυο τους, προκειμένου να συσπειρώσουν τον κόσμο τους. 7,7% των ψηφοφόρων της ΝΔ μετακινούνται προς την Χρυσή Αυγή, όπως το ίδιο κάνει και το 2,5% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.
Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι τα δύο αποκόμματα που εμφανίζονται ως πρώτα χάνουν πολλούς περισσότερους ψηφοφόρους, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν θέλουν να το ομολογήσουν, καθώς θα είναι ευθεία παραδοχή της ήττας τους.
Στις ευρωεκλογές τα πράγματα είναι πάνω κάτω τα ίδια, αφού η ερώτηση έγινε στην ίδια δημοσκόπηση, και τα αποτελέσματα μετά από αναγωγή είναι τα εξής:
ΣΥΡΙΖΑ: 28,9%
ΝΔ: 27,2
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 12%
ΑΝΕΛ: 7,2%
ΚΚΕ: 6,7%
ΠΑΣΟΚ: 6,4%
ΔΗΜΑΡ: 4,2%
Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή δεν υποχωρεί αποτελεί ένα άλυτο πρόβλημα για τα επιτελεία όλων των κομμάτων, που στην ουσία είναι ένα κόμμα, που απειλείται από την άνοδο της φωνής της αλήθειας εντός του κοινοβουλίου, δηλαδή της Χρυσής Αυγής. Προβλέπεται, συνεπώς, να αυξήσουν τις μεθοδεύσεις τους μέχρι τις ευρωεκλογές, ελπίζοντας ότι θα έχουν κάποιο αποτέλεσμα. Όμως το έχουν ήδη καταλάβει πως ούτε οι διώξεις, ούτε οι σφαίρες δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών