Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 19, 2014

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας..... Μαύροι καννίβαλοι στην (Κ)Αφρική τρώγονται ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μεταξύ τους...Ναι για το 2014 μιλάμε και τα καταγράφει το BBC

LiveLeak-dot-com-8c0_1389647110-article-2538471-1A9812D100000578-462_634x422
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΤΣΕ για τους νέγρους: "Οι νέγροι είναι νωχελικοί και ανίκανοι"
 
Εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των διαφόρων φυλών διεξάγεται στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία κι όπως όλοι οι εμφύλιοι πόλεμοι, είναι «όποιος φάει τον άλλον». Κι αν η συγκεκριμένη έκφραση είναι μεταφορική, στην περίπτωσή μας είναι κυριολεκτική!
Έτσι, σκηνές φρίκης κατέγραψε κάμερα με… πολυπολιτισμικούς κανίβαλους να.....
περιφέρουν τα μέλη του σώματος ενός «εχθρού» σε κάποια πόλη της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας. Το εξαγριωμένο πλήθος κατέβασε με τη βία έναν άντρα και αφού τον έσυραν στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν. Αμέσως μετά, ο αφρικανός Ouandja Magloire γνωστός με το παρατσούκλι Mad Dog ολοκλήρωσε το φρικιαστικό έργο κατασπαράζοντας κυριολεκτικά το πόδι του!
Ο Magloire ανέφερε στο BBC ότι η πράξη του ήταν αποτέλεσμα εκδίκησης για το φόνο της εγκύου γυναίκας του από ανθρώπους της φυλής του θύματος. «Έσπασαν την πόρτα και έσφαξαν το παιδί μου. Είχα υποσχεθεί ότι θα πάρω εκδίκηση», ανέφερε. Και πήρε, με τον τρόπο που ήξερε!
(ΥΓ): Ζήτω ο… πολυπολιτισμός!
 

1 σχόλιο:

  1. Το Κράτος Κεντρικής Αφρικής δημιουργήθηκε το 1960 από τους Γάλλους, προηγουμένως η περιοχή οναμάζετο Ουμπάνγκι-Σαρί. Προπολεμικώς αποτελούσε μαζί με Τσαντ, Γαλλικό Κονγκό(Μπραζαβιλ) και Γκαμπόν την διοικητική ενότητα της Γαλλικής Ισημερινής Αφρικής. Κατοικείται από δεκάδες φυλές όπως οι Γκμπάγια( η πολυαριθμιμότερη),Μαντζιγια,Νγκομπαντι, Σάρα,Φουλάνι,Γιακόμα, Μ΄Μπακα κλπ. Ο «αυτοκράτωρ» Μποκάσσα κατήγετο από την φυλή των Μ΄Μπακα.
    Την εποχή της δημιουργίας του κράτους ο πληθυσμός ανήρχετο σε 1.232.000, τώρα έχει αυξηθεί κατά 400% και έχει φθάσει τα 4.600.000.
    Ο στρατός των «ελευθέρων Γάλλων» του Ντε Γκωλ επανδρούτο από άνδρες των πρωτογόνων φυλών του Τσαντ και της Ουμπάνγκι-Σαρί.
    Μετά την ήττα της Γερμανίας αυτοί προέβησαν σε φόνους αμάχων και σε βιασμούς Γερμανίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών