Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 19, 2014

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής γράφει μέσα από τη φυλακή και μας φουντώνει τη φλόγα της Λευτεριάς: "Κατέστρεψαν την Ελλάδα μας για να την πουλήσουν στους τοκογλύφους"


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κατέστρεψαν την Ελλάδα μας για να σώσουν τους τοκογλύφους!

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός"

Μεγάλο παραμύθι η αλληλεγγύη των δανειστών προς τον Ελληνικό Λαό

Η Αυστριακή εφημερίδα «Die Presse» σε άρθρο της για την οικονομική κρίση στην πατρίδα μας γράφει την πάσα αλήθεια για ό,τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στον τόπο μας με το Μνημόνιο και τους δήθεν εθνοσωτήρες πολιτικούς, οι οποίοι στην πραγματικότητα κατέστρεψαν την Ελλάδα και υποθήκευσαν το μέλλον των Ελλήνων για να σώσουν τις... ξένες τράπεζες!
Σύμφωνα με το άρθρο της Αυστριακής εφημερίδας «οι Ευρωπαίοι δεν έδειξαν ποτέ αλληλεγγύη στην Ελλάδα. Όλα τα δάνεια δόθηκαν για να διασωθούν οι διεθνείς τράπεζες». Αυτά γράφει, αυτή είναι η αλήθεια και όλοι γνωρίζουμε σε....
ποιους ανήκουν όλες αυτές «οι διεθνείς τράπεζες»...
Όπως τονίζεται, η Ελλάδα δεν έχει σωθεί από το δάνειο των 240 δισεκατομμυρίων ευρώ. Δάνειο το οποίο φυσικά δεν χρησιμοποιήθηκε για την ανάπτυξη της εθνικής μας οικονομίας, για να φύγει η ύφεση από την Ελληνική οικονομία, χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά και μόνο για να σωθούν οι ξένες τράπεζες και τα ενταύθα με άλλο όνομα παραρτήματά τους, τράπεζες οι οποίες εάν η Ελλάδα δήλωνε αδυναμία αποπληρωμής των χρεών της προς αυτές θα οδηγούντο στην κατάρρευση.
Την ίδια ώρα ο μοιραίος Πρωθυπουργός της χώρας Σαμαράς, που έγινε από την μία ημέρα στην άλλη από αντιμνημονιακός μνημονιακός με πάσα ευκολία, την ίδια ώρα βγήκε ο Πρωθυπουργός στην Ευρωβουλή και δήλωνε χαμογελαστός ότι η Ελλάδα ξεπέρασε την κρίση! Τι κρίμα γι’ αυτόν που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πιστεύει ακριβώς το αντίθετο σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις.
Με δυο λόγια για όσους δεν εννοούν να το αντιληφθούν η Ελλάδα αλυσσοδέθηκε με τοκογλυφικά δάνεια για τα επόμενα πενήντα χρόνια, εκχωρώντας μάλιστα και την εθνική της κυριαρχία, ΟΧΙ για να σωθεί η χώρα, αλλά για να μην χάσουν λεφτά οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι που είναι και τα αφεντικά των πολιτικών του κατεστημένου και της ντόπιας πλουτοκρατίας, της διαφθοράς και της διαπλοκής.
Είναι φανερό ότι μόνο με μια ολοκληρωτική ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων, μόνο με μια κατηγορηματική καταγγελία των αντεθνικών δεσμεύσεων που έχουν υπογράψει οι κυβερνήσεις των Μνημονίων μπορεί να σωθεί η Ελλάδα. Όσο για την Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτή δεν είναι η Ευρώπη της αλληλεγγύης, δεν είναι η Ευρώπη του Ελληνο-Ρωμαϊκού πολιτισμού, αλλά ένα αγγλοσαξονικό πλουτοκρατικό κατασκεύασμα τοκογλύφων.
Για την Ευρώπη των Εθνών, για την Ευρώπη του Πλάτωνος, του Ομήρου, του Δάντη, του Μιχαήλ Αγγέλου και του Γκαίτε, για την αληθινή Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί η Ευρώπη των τοκογλύφων! Προς αυτήν την κατεύθυνση θα δώσει την Μάχη στις Ευρωεκλογές του Μαΐου η Χρυσή Αυγή, εκλογές που θα αποτελέσουν την ταφόπλακα για τα αμαρτωλά κόμματα του Μνημονίου.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών