Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 19, 2014

Η Νίκαια δεν σταμάτησε ποτέ να είναι Εθνικιστική...Μεγαλειώδης πολιτική δράση από τη Χρυσή Αυγή- Εκατοντάδες Εθνικιστές στις λαϊκές συνοικίες του Πειραιά


Τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή τον αποτελούν καθημερινοί άνθρωποι στους οποίους εν αντιθέσει με όλους τους υπόλοιπους βολεμένους αστούς του καναπέ...
η ψυχή τους φλέγεται καθημερινά από την μεγάλη τους αγάπη για την Πατρίδα, για την ΕΛΛΑΔΑ! 

Το Κίνημά μας δεν ανδρώθηκε στα μεγάλα σαλόνια του κατεστημένου, ούτε στα σκοτεινά υπόγεια του παρακράτους, αλλά εκεί που χτυπά η καρδιά του Ελληνισμού, στον δρόμο!
 























Η περιφέρεια του Πειραιά, αποτελούμενη από τις Τοπικές Οργανώσεις της ΝΙΚΑΙΑΣ, του ΠΕΙΡΑΙΑ, του ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, αποτελούμενη εκατοντάδες Συναγωνιστές, και με την συνδρομή στελεχών της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής και της Κεντρικής Διοικήσεως, «όργωσε» κυριολεκτικά τους κεντρικότερους δρόμους της Νίκαιας και του Κορυδαλλού, σε μια μεγαλειώδη ενημερωτική δράση που έσφυζε από Εθνικιστικό παλμό.










Ο μεγαλειώδης όγκος των Συναγωνιστών, ξεκίνησε την πορεία του από τα γραφεία της Τ.Ο. Νίκαιας και κάλυψε ένα πολύ μεγάλο εύρος κεντρικών δρόμων όπως η Κονδύλη, η Μπελογιάννη, το Περιβολάκι, η Αθηνάς, η Πλατεία Ελευθερίας, η Ταξιαρχών, η Ατταλείας και πολλοί άλλοι, διανέμοντας αναρίθμητες ποσότητες ενημερωτικού υλικού του Κινήματος και σείοντας τα στενά από δυναμικά μας συνθήματα.









Οι καλύτερες δημοσκοπήσεις είναι αυτές που γίνονται στον δρόμο και σύμφωνα με την τεράστια ανταπόκριση που έδειξε ο κόσμος σε εμάς, δείχνει πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή βρίσκεται πάρα πολύ καλά ριζωμένος στις καρδιές του Λαού, αφού όλοι αναγνώρισαν τον βρώμικο πόλεμο τον οποίο δεχόμαστε αλλά και τον ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ τον οποίο διεξάγουμε για να αποκαταστήσουμε την πληγωμένη υπερηφάνεια του ΕΛΛΗΝΑ και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.








Η μεγαλειώδης ενημερωτική μας δράση ύστερα από πολύωρη πεζοπορία και αφού πρώτα είχε καλύψει τους κεντρικότερους δρόμους της Νίκαιας και του Κορυδαλλού, επέστρεψε στα γραφεία της Τ.Ο Νίκαιας όπου όλοι οι Συναγωνιστές, σε στάση προσοχής, με μια στεντόρεια φωνή, ψάλλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.












ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών