Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 19, 2014

Καθεστωτικός δημοσιογράφος -τσιράκι της Αμερικάνικης Πρεσβείας - στέλνει μήνυμα στη ΝΔ μέσα από την "Καθημερινή"..."ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ! "

terrorist-n1
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι δημοιογράφοι μας παρουσιάζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στις δημοσκοπήσεις πάνω από... 55% αθροιστικά, γιατί φοβούνται το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόβλημα με ένα κόμμα του... 10% ;!;!.. Ρητορικό το ερώτημα προφανώς... καθώς η Χρυσή Αυγή είναι Δεύτερη πολιτική δύναμη και ετοιμάζεται να συντρίψει το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα!

Γράφει ο Αντίοχος.

Όταν κάποιος θέλει να δει τις διαθέσεις της υπερδύναμης για την Ελλάδα, δε χρειάζεται ούτε υποθέσεις να κάνει, ούτε να αναζητήσει πληροφορίες από την… CIA ούτε από το… FBI. Αρκεί το προσεκτικό διάβασμα άρθρων συγκεκριμένων δημοσιογράφων, που είναι κοινό μυστικό ότι απηχούν τις αμερικανικές θέσεις (είδατε τι… κομψά που το γράφω…). Ένας εξ’ αυτών, είναι και ο Αθανάσιος Έλλις της «Καθημερινής», ο οποίος αυτές τις ημέρες έγραψε ένα άρθρο με τίτλο «Η πόλωση της ΝΔ για την τρομοκρατία». Ας δούμε κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματά του:
«Μια περίεργη τακτική, που εγκυμονεί κινδύνους για την κοινωνική συνοχή αλλά και τη διεθνή εικόνα της Ελλάδας, επιλέγει η Ν.Δ. για να συγκρουστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στο ευαίσθητο ζήτημα της τρομοκρατίας. Η μετωπική αντιπαράθεση και η.....
ανάδειξη των αδιεξόδων των λαϊκίστικων υποσχέσεων, που με τόση άνεση σκορπά η αξιωματική αντιπολίτευση για την οικονομία, είναι ορθές και αναγκαίες. Αλλά όπως επιβάλλεται σοβαρότητα, ρεαλισμός και μετριοπάθεια σε ό,τι αφορά την οικονομία, απαιτείται ανάλογη προσέγγιση και σε άλλα μείζονος σημασίας ζητήματα στα οποία συγκαταλέγεται φυσικά και η τρομοκρατία.
Ο πρωθυπουργός υιοθετεί τη θεωρία των δύο άκρων, δηλώνοντας στο Ευρωκοινοβούλιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «ακροβατεί μεταξύ λαϊκισμού και συγκεκαλυμμένου εξτρεμισμού». Πριν από λίγες εβδομάδες η Ν.Δ. κατήγγειλε «γνωστές θέσεις και σχέσεις» του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία και στις αρχές της εβδομάδας η εκπρόσωπος της Ν.Δ. ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να διαγράψει τους μισούς βουλευτές του γιατί υποστηρίζουν την τρομοκρατία. Πού στοχεύει η στρατηγική της Ν.Δ. με ανακοινώσεις που εμπεριέχουν διχαστικά, αν όχι εμφυλιοπολεμικά, χαρακτηριστικά; Είναι λογικό να επικρίνει η Νέα Δημοκρατία αμφιταλαντεύσεις μεμονωμένων στελεχών και να επισημαίνει ότι κάποιοι σε ακραίες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται ως συμπαθούντες την τρομοκρατία -το έχει κάνει επανειλημμένα και ο γράφων- αλλά δεν μπορεί να καταγγέλλει ως τρομοκρατικό το μισό κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο πριν από δύο χρόνια ψηφίσθηκε από το 27% των Ελλήνων και σήμερα προηγείται στις δημοσκοπήσεις.
Για να μην αναφέρω το σενάριο -που δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει- τα αποτελέσματα των επόμενων βουλευτικών εκλογών να επιβάλουν τη συνύπαρξη της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ σε έναν πρωτόγνωρο για την Ελλάδα, αλλά ενδεχομένως αναγκαίο, μεγάλο συνασπισμό. Άλλωστε, και η σημερινή κυβέρνηση συνεργασίας της Ν.Δ. με το ΠΑΣΟΚ πρωτόγνωρη είναι και κανείς δεν θα τη φανταζόταν πριν από μερικά χρόνια…
Άλλο αυτό και άλλο να κατηγορείς με τόση ευκολία ένα μεγάλο κόμμα ως σχεδόν υποστηρικτή της τρομοκρατίας. Η εύλογη ανησυχία που προκαλεί η δημοσκοπική διολίσθηση δεν πρέπει να οδηγεί σε σπασμωδικές αντιδράσεις.
Αν αυτού του είδους η μετωπική, χωρίς όρια σύγκρουση αποτελεί την προεκλογική στρατηγική της Ν.Δ., είναι επικίνδυνη. Και αν ξεκινά τον Ιανουάριο με τέτοια άγρια πόλωση, τι θα κάνει σε τέσσερις μήνες; Πρόσφατα, ο γράφων σημείωνε ότι η τρομοκρατία δεν αντιμετωπίζεται με ανοχή και παθητικότητα, αλλά ούτε και με διαστρεβλωτικές υπερβολές, και δεν είναι δυνατόν να αποτελεί πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης. Είναι προφανές ότι αν δεν επιτρέπεται λαϊκισμός για την οικονομία, σίγουρα δεν επιτρέπεται για την τρομοκρατία».
Το «μήνυμα» προς τους νεοδημοκράτες είναι σαφές: αφού έτσι κι αλλιώς αύριο θα αναγκαστείτε να συγκυβερνήσετε με τον ΣΥΡΙΖΑ, μην τους χαρακτηρίζετε «υποστηρικτές της τρομοκρατίας» και χαλάτε τη σούπα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών