Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 27, 2014

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ; Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑ! ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ!

0
Μετά την άνανδρη επίθεση των πληρωμένων δολοφόνων, την 1η Νοεμβρίου 2013, που κόστισε την ζωή σε δύο συναγωνιστές, τον Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη και τον βαρύ τραυματισμό ενός, του Αλέξανδρου Γέροντα, από κέντρα που επιδίωκαν και επιδιώκουν ανωμαλία στην πατρίδα μας, προκειμένου να εξυπηρετήσουν την κυβέρνηση να κρατηθεί για λίγο ακόμα στην κυβέρνηση για να ολοκληρώσει το ξεπούλημα της χώρας και την δουλεία των Ελλήνων, ο Αλέξανδρος εξακολουθεί να μάχεται για την υγεία του και φυσικά ΝΙΚΑ!
Πολυμελής αντιπροσωπεία της Κεντρικής Διοίκησης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, επισκέφτηκε σήμερα τον,....
Συναγωνιστή Αλέξανδρο Γέροντα. Σκοπός της επισκέψεως να πάρουμε και να δώσουμε δύναμη.
Να δώσουμε δύναμη, σ’ εκείνον ο οποίος και στο φορείο της μεταφοράς του στο νοσοκομείο βροντοφώναζε με όλη τη δύναμη της γενναίας καρδιάς του: «Μη τους πιστεύεις μάνα, Χρυσή Αυγή μέχρι το τέλος». Να δώσουμε δύναμη σ’ εκείνον που απέδειξε σ’ ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό πως Χρυσαυγίτης σημαίνει Αγώνας, Τιμή, Υπερηφάνεια.
Κάτω από το παράθυρο του δωματίου του μερικές δεκάδες Εθνικιστές συγκεντρώθηκαν για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους. Κι όταν ο Αλέξανδρος Γέροντας εμφανίζεται στο παράθυρο, περήφανοι χαιρετισμοί και υψωμένες γροθιές της αιώνιας Πίστης υψώνονται στον αέρα. Ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας σηκώνει το χέρι και ανταποδίδει τους χαιρετισμούς των Συντρόφων του. Ιερή ένωση της στιγμής, ιερός δεσμός στην αιωνιότητα: εμείς κι εκείνος, εκείνος κι εμείς, μια Ιδέα, μια Πίστη, ένα Κίνημα!
Ο Αλέξανδρος δίνοντας δύναμη σε όλους μας και παίρνοντας δύναμη από την Ελληνική του ψυχή και την αγάπη των φίλων και συναγωνιστών του, έφτασε ως το παράθυρο και σήκωσε το χέρι του χαμογελώντας, παρά τους αφόρητους πόνους.
1743705_214259928777071_597124903_n

Έτσι είναι οι Χρυσαυγίτες! Έτσι αντιλαμβάνονται την μάχη με τον “εχθρό”! Ακόμη κι όταν ως “εχθρός” νοείται η ίδια τους η υγεία!
ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥΝ!
Οι εχθροί μας παράγουν επαγγελματίες ψεύτες, απατεώνες, κλέφτες και δολοφόνους. Η Χρυσή Αυγή παράγει τα πρότυπα της Ελληνικής Νεολαίας και του Λαού που έρχεται. Ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας είναι η ζωντανή και αγωνιστική απόδειξη.
Από τα στόματα χιλιάδων Χρυσαυγιτών, υψώνεται μια φωνή: ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ, Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!
Αλλά κι έτσι οι Χρυσαυγίτες αντιλαμβάνονται την αλληλεγγύη μεταξύ τους….
ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ! 
0ce19-841105_261900710641545_655706270_o
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών