Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 27, 2014

Τον γαμπρό της Ντόρας Μητσοτάκη προωθούν για πρόεδρο του νέου ψευτοΠασόκ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και επίσης είναι κολλητός του Μουρούτη της ΝΔ και της Διαμαντοπούλου! Η καθεστωτική διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο!

Είναι γνωστό τοις πάσι πως το κλεφτοΠασόκ έχει πεθάνει οριστικά και το πολιτικό του πτώμα βρίσκεται σε σήψη. Οι σύντροφοι που δεν αντέχουν ούτε μια ώρα χωρίς την κουτάλα, έχουν αρχίσει να διασκορπίζονται δεξιά και αριστερά. Ένα μεγάλο μέρος κρύφτηκε στο νέο Πασόκ που δεν είναι άλλο από το Σύριζα.

Οι εναπομείναντες "σύντροφοι" βλέπουν ως μόνη διέξοδο...
διαφυγής την "Ελιά"... του Σημίτη ή αλλιώς κίνηση των 58.  Για να μείνει κάποιος στο Πασόκ ούτε λόγος να γίνεται... Τις τελευταίες μέρες αυτό που διακινείται ως σενάριο είναι ότι για πρόεδρος της «Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης» προορίζεται ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Δημάρ και μελλοντικός γαμπρός της Ντόρας Μπακογιάννη, καθώς διατηρεί σχέση με την κόρη της Αλεξία.

Η διαπλοκή όμως του κ. Παπαδόπουλου δεν σταματά εδώ. Σύμφωνα με το newsbomb ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ αποτελεί το αγαπημένο πολιτικό παιδί της πρώην υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου. Για την ακρίβεια υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι η Διαμαντοπούλου όλα τα προηγούμενα χρόνια, όσο διάστημα δηλαδή ο κ. Παπαδόπουλος επικαλούνταν την ιδιότητα του δημοσιογράφου στον κρατικοδίαιτο ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου Αθηναίων «Αθήνα 9,84», ήταν ο πολιτικός μέντορας του μετέπειτα εκπροσώπου τύπου της ΔΗΜΑΡ και εσχάτως στελέχους με ιδιαίτερα μεγάλες πολιτικές ορέξεις. Για την Διαμαντοπούλου ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ήταν ο συνδετικός κρίκος με το ρεύμα της εκσυγχρονιστικής Αριστεράς που εκπροσωπούσε ο Φώτης Κουβέλης, όσο ανήκε ακόμα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα άλλο πρόσωπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπαδόπουλος διατηρεί στενές προσωπικές φιλικές σχέσεις είναι ο γνωστός Γιώργος Μουρούτης, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, Μουρούτης και Παπαδόπουλος τα λένε συχνά ακόμα και μετά την αποχώρηση του Φώτη Κουβέλη από τον κυβερνητικό σχηματισμό. Άλλωστε ο Παπαδόπουλος ήταν από τα στελέχη που έτρεφαν εξ αρχής ενστάσεις για την απόφαση Κουβέλη να τα σπάσει με τους Σαμαρά- Βενιζέλο, θεωρώντας μάλλον ότι η εξουσία λειτουργεί πάντα ως συγκολλητική ουσία ακόμα και στα πιο μικρά κόμματα...

Πάντως οι βραδινές συναντήσεις του Γιώργου Μουρούτη και του Ανδρέα Παπαδόπουλου σε γνωστό ιστορικό στέκι πολιτικών πίσω από την Μαρασλή στο Κολωνάκι, και οι οποίες μάλιστα είχαν ξεκινήσει από την εποχή που ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ακόμα Πρωθυπουργός, είναι τακτικές.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν πως ο καθηγητής Γιάννης Βούλγαρης, ο οποίος έχει τεθεί άτυπα επικεφαλής της «κίνησης των 58 προσωπικοτήτων» προτείνει έναν 35άρη για νέο πρόεδρο. Όπως γράφηκε μάλιστα η επιλογή του, πιστεύουν οι 58, σηματοδοτεί το άνοιγμα του ΠΑΣΟΚ προς τον νέο χώρο της κεντροαριστεράς, χωρίς κομματικές επετηρίδες και εκφράζει την πραγματική ανανέωση, αφού ο Ανδρέας Παπαδόπουλος... δεν έχει κομματικά βαρίδια ούτε κουβαλάει αμαρτίες του παρελθόντος! Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, το όνομα του Ανδρέα Παπαδόπουλου για να τεθεί επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του νέου πολυσυλλεκτικού κόμματος –ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, 58, κινήσεις- "ευλόγησε" και ο επικεφαλής των σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Χάνς Σβόμποντα, στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα.
Μιλάμε για ξεκάθαρη ολοκληρωτική ανανέωση μακριά από τα κομματικά φαντάσματα τους παρελθόντος... Αλήθεια, ποιον νομίζουν ότι δουλεύουν;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών