Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 27, 2014

"Εγκληματική Οργάνωση ΝΔ": Συνελήφθη ο αδρφός και η σύζυγος του Γ. Γιακουμάτου για φορολογικές παραβάσεις εναντίον του Δημοσίου..

eleni
Ο Βουλευτής της ΝΔ δεν συνελήφθη λόγω ασυλίας ούτε και πρόκειται βεβαίως~βεβαίως γιατί δεν είναι Χρυσαυγίτης…για τη δε σύζυγο του το έργο το έχουμε δει…θα δώσει κάτι από τα “κέρδη” ως εγγύηση και θ’αφεθεί ελεύθερη

διαβάζουμε στο newsit:
 
Συνελήφθησαν ο αδεερφός του Γεράσιμου Γιακουμάτου, Δημήτρης Γιακουμάτου, και η ......
σύζυγός του, Ελένη Θεοδώρου, για χρέη που αφορούν τον οίκο ευγηρίας "Άγιος Χαράλαμπος", που διατηρεί η οικογένεια στο Νέο Ψυχικό.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησε η οικονομική αστυνομία, διαπιστώθηκαν παραβάσεις φοροδιαφυγής, με αποτέλεσμα να συληφθούν  ο αδερφός του βουλευτή, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος, η σύζυγός του καθώ και η υπεύθυνη του οίκου ευγηρίας.   

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν συνελήφθη λόγω της βουλευτικής ασυλίας. 



Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικονομική αστυνομία, σε έλεγχο που πραγματοποίησε στον οίκο ευγηρίας «Αγιος Βασίλειος», τον οποίο διατηρούν στο Ψυχικό ο κύριος και η κυρία Γιακουμάτου, διαπίστωσε παραβάσεις φοροδιαφυγής.
Για την ίδια υπόθεση έχουν γίνει και άλλες προσαγωγές.

Είναι αυτός ο ΞΕΦΤΥΛΑΣ βουλευτής που έχει το θράσος απευθυνόμενος σε έναν αγρότη της επαρχίας να τον αποκαλεί "Καραγκιόζη" - χωρίς οι δημοσιογράφοι να τον επιπλήττουν - και που οι συνάδελφοί του τον αποκαλούν "κότα".

Υ.Γ.
 Να δείτε που μόλις αθωωθεί η γυναίκα του... - γιατί θα αθωωθεί σίγουρα... - θα βγαίνει σε δηλώσεις του και θα μιλά για "προβοκάτσια" και "στημένες διώξεις" ο ..."ερωτιάρης της Μυκόνου"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών