Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 27, 2014

"Κατά Μακκαβαίων": Γιατί δεν διαλύθηκε το μόρφωμα του Καμμένου...;!

 Γιατί δε διαλύθηκε ακόμα το πανοκαμμενικό μόρφωμα;
Συνεκλήθη τις προάλλες η κοινοβουλευτική ομάδα του πανοκαμμενικού συνονθυλεύματος. Κι ενώ οι πληροφορίες μιλούσαν για οριστική διάλυση σκόρπισμα στους πέντε ανέμους (λόγω της καταγγελίας και της αποχής εφτά βουλευτών από το «Εθνικό Συμβούλιο» του μορφώματος, που είχε συνέλθει δυο ημέρες πριν), τελικώς υπήρξε μόνο μία απώλεια, του βουλευτού Νταβρή. Αλήθεια, γιατί δε διαλύθηκαν εξ’ ων συνετέθησαν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», ενώ είναι κοινό μυστικό ότι.... οι περισσότεροι βουλευτές τους βρίσκονται ήδη με το ένα πόδι στην ΝΔ (Κουίκ, Μελάς, Χαϊκάλης, Κόλλια κ.α.) και οι υπόλοιποι στον ΣΥΡΙΖΑ (Μαριάς, Ραχήλ κ.α.); Τι ήταν αυτό που τους ένωσε, έστω και προσωρινά;
Για να μη γίνουν… «Ανεξέλεγκτοι Έλληνες».
Τον Δεκέμβριο του 2012, όταν –με προτροπή του φον Αντωνάκη- έγινε η πρώτη διάσπαση των πανοκαμμενικών (με Ζώη, Μαρκόπουλο και ρέστους), έγινε στα γρήγορα μια μεγάλη κρυφή δημοσκόπηση, με ερώτημα που θα καταλήξουν οι ψηφοφόροι του μορφώματος αν επέλθει διαβολοσκόρπισμα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι μισοί ψηφοφόροι θα κατευθύνονταν στην Χρυσή Αυγή, το 20% στην ΝΔ και το 30% στον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, προκειμένου οι «Ανεξάρτητοι» να μην καταστούν… «Ανεξέλεγκτοι Έλληνες», μαζεύτηκε άρον-άρον το πράμα και ματαιώθηκε η περαιτέρω διάλυση, με διαταγές άνωθεν. Κι όταν λέμε «άνωθεν», δεν εννοούμε μόνο τους γνωστούς παράγοντες του εσωτερικού («νταβατζήδες» κ.λπ.), αλλά και τον ξένο παράγοντα.
Οι χρυσές εφεδρείες του συστήματος.
Τι μέλλον μπορεί να έχει αυτό το μόρφωμα; Θα το κρατήσουν με νύχια και με δόντια μέχρι τις ευρωεκλογές και την αναμενόμενη συντριβή της No Democracy, για να συγκρατήσει κάποιον κόσμο που θα πήγαινε στην Χρυσή Αυγή. Εάν επικρατήσει το σενάριο που απεργάζονται κάποια ξένα κέντρα εξουσίας, που δεν θέλουν εκλογές και συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (τουλάχιστον όχι ακόμη), τη νύχτα της 25ης Μαΐου 2014 ο φον Αντωνάκης θα φορτωθεί την ευθύνη της συντριβής και θα παυτεί εκ των έσω (ως αποδιοπομπαίος τράγος…), με κάποιον άλλον (ή άλλην…) να παίρνει στα χέρια του-της την πρωθυπουργία κι όσο πάει. Βέβαια, για λόγους εντυπώσεων, η νέα κατάσταση δε θα μπορεί να βασιστεί μόνο σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Θα χρειαστεί να μπουν κι άλλοι στη συγκυβέρνηση της συμφοράς, οι οποίοι θα δώσουν την ψευδαίσθηση ότι γίνεται μια νέα αρχή. Αυτοί οι «άλλοι» θα είναι η ΡΗΜΑΔ του Κουρέλη, οι περισσότεροι εκ των «ανεξάρτητων» βουλευτών και οι μισοί και παραπάνω πανοκαμμενικοί, που θα εγκαταλείψουν το… σκάφος του καπετάν- Πάνου!
Καθεστωτικοί μόνοι ψάχνουν για… ανάχωμα.
Ένα πρόχειρο ανάχωμα, λοιπόν, θα είναι οι πανοκαμμενικοί απέναντι στην Χρυσή Αυγή. Αναζητείται κι άλλο, ισχυρότερο, αλλά όπως φαίνεται δεν υπάρχει –μάλλον έφαγαν πόρτα από τον Πολύδωρα…- κι ο χρόνος που απόμεινε ως την 25η Μαΐου είναι λίγος για να ξεκινήσει κάτι απ’ την αρχή. Έτσι, μέσα στη μαύρη απελπισία τους, οι καθεστωτικοί προτείνουν πολιτική νεκρανάσταση του Καρατζαφέρη!!! Γράφει, λοιπόν, το «Βήμα», η ναυαρχίδα της καθεστωτικής σαπίλας: 
«Με έξι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προφυλακισμένους και κατηγορητήριο που περιλαμβάνει λίγο απ’ όλα (δολοφονία, ξυλοδαρμούς, εκβιασμούς, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης) η κατάσταση μοιάζει ελεγχόμενη_ τουλάχιστον από δικαστικής άποψης. Πέρα από το ίδιο το κόμμα, πέρα από τα μέλη και τα άτομα που πήραν μέρος σε στρατιωτική εκπαίδευση, υπάρχουν οι τυχαίοι ψηφοφόροι… Διόλου αμελητέοι για το εκλογικό αποτέλεσμα: συνολικά 440.000 άτομα. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα τους προσελκύσει στις αναμετρήσεις του Μαΐου. Δεν εκλείπουν οι λόγοι που τους οδήγησαν στα άκρα, στην απέναντι όχθη. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τρώγονται με τα ρούχα τους οπότε χρειάζεται κάτι άλλο, καινούργιο από τον χώρο της πατριωτικής Δεξιάς. Πόσο καινούργιο όμως; Μέσα σε ένα τετράμηνο δεν προλαβαίνει να στηθεί μηχανισμός ούτε να επιβληθεί ένα brand name. Το ευκολότερο λοιπόν είναι η μεταποίηση. Παίρνουμε το παλιό, το φθαρμένο, το μεταχειρισμένο που είναι ταυτόχρονα οικείο, κάνουμε παρεμβάσεις και το λανσάρουμε ως καινούργιο».
Επιχείρηση «χρήσιμος Καρατζαφέρης».
Και συνεχίζει με απίστευτο κυνισμό η καθεστωτική ντουντούκα: «Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει κάτι πιασάρικο, είναι ικανός να συγκινήσει τους πατριώτες, τους χριστιανούς, τους απογοητευμένους. Είναι ικανός να σπάσει την όποια ενότητα της Χρυσής Αυγής. Δεν υπάρχει δυσκολία στην ανάσταση του ΛΑΟΣ. Αρκεί το Μαξίμου να το καταστήσει συνομιλητή. Δυο τρεις ανακοινώσεις εναντίον του ανύπαρκτου αντιπάλου και σε μια εβδομάδα γίνεται υπαρκτός». Πολύ ωραία! Αν το μόνο ανάχωμα που έχει απομείνει στους… νεκρόφιλους είναι ο –ενθάδε κείται- Καρατζαφέρης, τότε τα πιάσανε τα λεφτά τους!
Μετράνε μέρες! 
Μιας και μιλάμε για το πιο σοβαρό φερέφωνο του καθεστώτος των σάπιων, έχει σημασία να δούμε πως ολοκληρώνεται ο «Χρήσιμος Καρατζαφέρης»: «Αν πάντως δεν υπάρξει στρατηγική αυτή τη φορά, τα αποτελέσματα θα είναι μη αναστρέψιμα». Προφανώς, δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει, ότι η κατάσταση είναι ήδη μη αναστρέψιμη γι’ αυτούς. Μετράνε μέρες ως την 25η Μαΐου. Μετά, φινίτο και καλά σαράντα! 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ
 
το υπόλοιπο κείμενο μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών