Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 02, 2014

«ΒΗΜΑ»: ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ ΚΡΕΜΑΜΕΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΟΠΟΥ ΝΑ’ ΝΑΙ ΠΕΦΤΕΙ!

Ένα-ένα, τα στηρίγματα της κυβέρνησης των σάπιων την κάνουνε με… ελαφρά πηδηματάκια. Έτσι, μετά από τον Πρετεντέρη (που προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι της μένουν 5 μήνες ζωής) και το «Βήμα», επίσημα ως μέσο ενημέρωσης, δεν συμμερίζεται την τεχνητή αισιοδοξία που καλλιεργεί ο φον Αντωνάκης και περιγράφει την κυβέρνηση ως… ετοιμοθάνατη (για να μην πούμε… πεθαμένη κι άταφη). Ιδού:

«Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει η δικομματική κυβέρνηση, η οποία στηρίζεται πλέον σε 153 βουλευτές. Το Μέγαρο Μαξίμου εκπέμπει μηνύματα αισιοδοξίας μέσω κορυφαίων κυβερνητικών παραγόντων στη λογική ότι «μια κυβέρνηση είναι πιο ισχυρή με 153 βουλευτές». Το άγχος όμως κυριαρχεί για...
ενδεχόμενη απώλεια σε κάθε κρίσιμη ψηφοφορία, ενώ παράλληλα οι δημοσκοπήσεις αυξάνουν υπέρμετρα τον προβληματισμό στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Η επόμενη περίοδος μόνο ανέφελη δεν θα είναι για τον δικομματικό συνασπισμό, ο οποίος έχει να περάσει μέσα από διακεκαυμένη ζώνη για να φθάσει ως τη διπλή αναμέτρηση (αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές) του Μαΐου του 2014, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι και τριπλή, αν αποφασιστεί να προκηρυχθούν και πρόωρες βουλευτικές εκλογές… Προβλέψεις με ασφάλεια δεν μπορεί να κάνει κανένας, ειδικά όταν η κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι τόσο ρευστή, ενώ ο εφιάλτης της καταψήφισης νομοσχεδίου που θα προκαλέσει μείζον ζήτημα στην κυβέρνηση είναι υπαρκτός και δοκιμάζει τα νεύρα στο Μέγαρο Μαξίμου… Το τοπίο όμως είναι προβληματικό, αφού η εικόνα της κυβέρνησης επιδεινώνεται δημοσκοπικά, στο εσωτερικό της ΝΔ και του ΠαΣοΚ υπάρχουν κλυδωνισμοί, η Χρυσή Αυγή φαίνεται ότι αντέχει, ενώ το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα ενδοκυβερνητικής σύγχυσης είναι πολλά.

Όταν διαβάζεις στην καθεστωτική ναυαρχίδα για την κυβέρνηση, και είναι γεμάτο το κείμενο με λέξεις-κλειδιά όπως: «άγχος», «προβληματισμός», «διακεκαυμένη ζώνη», «ρευστή πλειοψηφία», «τεντωμένο σχοινί», «εφιάλτης», «προβληματικό τοπίο», «κλυδωνισμοί», «σύγχυση», «νεύρα», «δημοσκοπική επιδείνωση», τότε καταλαβαίνει κανείς ότι το τέλος βρίσκεται πολύ κοντά!

Με λίγα λόγια: φον Αντωνάκη αγόρι μας, δε μας πείθεις. Μάζεψέ τα και να είσαι έτοιμος για… αναχώρηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών