Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 02, 2014

ΝΕΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πολύ χαλιούνται οι σιωνιστές με τη Χρυσή Αυγή... Άρα πάμε καλά!

Μόνιμος πονοκέφαλος για τους διεθνείς σιωνιστές, είναι η Χρυσή Αυγή και το… κακό παράδειγμα που δίνει στους ευρωπαϊκούς λαούς –και όχι μόνον σ’ αυτούς. Έτσι, μια ακόμα έκθεση ασχολείται με το «ελληνικό πρόβλημα» (και το Ουγγρικό), προκειμένου να αποτελέσει τον «μπούσουλα» για την καταστολή του...
εθνικιστικού φαινομένου, από τις υπόδουλες στον σιωνισμό ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. Πρόκειται για έκδοση του «Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (FRA) και ο τίτλος της ειδικής θεματικής έκθεσης είναι: «Racism, Discrimination, intolerance and extremism: Learning from experiences in Greece and Hungary» (Ρατσισμός, Διακρίσεις, Μη Ανοχή και εξτρεμισμός: Μαθαίνοντας από τις εμπειρίες στην Ελλάδα και την Ουγγαρία). Ιδού ο πρόλογος:

«Η Έκθεση εξετάζει και παρουσιάζει τις περιπτώσεις των δύο χωρών, της Ελλάδας και της Ουγγαρίας, καταδεικνύοντας την ανάγκη για πιο στοχευμένες και αποτελεσματικές ενέργειες στη μάχη κατά του εξτρεμισμού και των συνεπειών του στην Ε.Ε. 

Η Έκθεση προσεγγίζει ένα μοναδικό σήμερα φαινόμενο στην Ελλάδα και την Ουγγαρία: πρόκειται για την αξιοσημείωτη κοινοβουλευτική παρουσία πολιτικών κομμάτων με εξτρεμιστική ιδεολογία που συνδέεται με ρατσιστική βία.  Στόχος της έκθεσης αυτής είναι η καλύτερη κατανόηση των ορίων στην μάχη κατά του ρατσισμού και της μη ανοχής και η προάσπιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι προτάσεις που περιέχονται στο τελευταίο τμήμα της Έκθεσης ενδιαφέρουν όλες τις χώρες-μέλη ως προς την ανάπτυξη των δικών τους μεθόδων και στρατηγικής στην καταπολέμηση των φυλετικών διακρίσεων και της βίας καθώς και της εμφάνισης των εξτρεμιστικών ιδεολογιών στην πολιτική σκηνή».

 (ΥΓ): Γιατί άραγε οι παγκόσμιοι εξουσιαστές ασχολούνται μόνο με τα εθνικιστικά κινήματα -και εν προκειμένω- με την Χρυσή Αυγή; Γιατί άραγε δεν ενδιαφέρονται καθόλου για άλλους –κατά δήλωσή τους- «εχθρούς του συστήματος» (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, αριστεριστές, κ.λπ.); Μήπως γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή είναι στην πραγματικότητα κατά του συστήματος κι όλοι οι άλλοι όργανά του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών