Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 02, 2014

Μια φωτογραφία - χίλιες λέξεις! Όταν η αριστερά εξυμνούσε τον Κάντα .... (στη φωτογραφία δεν είναι μονάζα.....αριστεροί)


Μια φωτογραφία - χίλιες λέξεις! Όταν η αριστερά εξυμνούσε τον Κάντα

Μια φωτογραφία από την εποχή της παντοδυναμίας Τσοχατζόπουλου-Κάντα επιβεβαιώνει ότι όλη η ελληνική πολιτική ελίτ, από την κεντροδεξιά μέχρι την Αριστερά βρίσκεται με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο "να κολυμπά μέσα στα  ίδια σκ..."
Η φωτογραφία είναι από την παρουσίαση του βιβλίου του Α.Κάντα, το οποίο κεντρικός παρουσιαστής είναι το ... ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού και πατέρας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου!
Το 2002 ήταν μια χρονιά συγγραφικής έμπνευσης για τον Αντώνη Κάντα, καθώς είχε λύσει το πρόβλημα της ζωής του από τις συνεχείς "αρπαχτές" που έκανε άκοπα. Και συνέγραψε το βιβλίο "Η Οικονομία της Άμυνας", ενώ κανονικά θα έπρεπε να το τιτλοφορήσει "Η κόνόμα της Άμυνας".
Εν πάση περιπτώσει το βιβλίο παρουσιάστηκε εν χορδαίς και οργάνοις στο.....
Πολεμικό Μουσείο από τον τότε υπουργό Βιομηχανίας Α.Τσοχατζόπουλο και τον ... Νίκο Κωνσταντόπουλο, ο οποίος δεν εφείσθη κολακευτικών σχολίων για τον συγγραφέα. Αντίθετα το έργο του εξυμνήθηκε, όπως και η προσωπικότητα του συγγραφέα.
Και ας βοούσε από τότε η πιάτσα και μέρος του Τύπου για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα... Έτσι λοιπόν, ο καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης είχε πάρει την σφραγίδα και την στήριξης της καθεστωτικής Αριστεράς.
Ποιος μπορούσε να τον πειράξει, αφού είχε και την Αριστερά μαζί του; Αυτά να τα θυμούνται οι Έλληνες, όταν ξαναπάνε στην κάλπη...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η φωτογραφία είναι βέβαια "κομμένη και ραμμένη" στα μέτρα της προπαγάνδας του.. καθεστώτος και μας τη δείχνουν ολόκληρη...

Διαβάζοντας το olympia.gr θα δούμε ότι στο πάνελ συμμετέχει τότε και το... νεογνό του κατεστημένου... Στουρνάρας, ο σημερινός Υπουργός Οικονομικών. 
Τότε ο Στουρνάρας ως εκλεκτός του Σημίτη φρόντιζε να έχει και τις... κατάλληλες γνωριμίες για να μακροημερεύσει στο πολιτικό γίγνεσθαι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών