Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 17, 2014

Η ΝΔ (ΔΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ) ΖΗΤΑ (ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΑΣ) ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

voridis-kanelli__article
Γράφει ο Αντίοχος.

Μια πολύ περίεργη συνάντηση με την αγαπητή του Λιάνα Κανέλλα, είχε στη βουλή ο (πρώην «χουντικός», πρώην «εθνικιστής», πρώην «αντικομμουνιστής» κ.τ.λ., κ.τ.λ.) Μάκης Βορίδης, όπως «καρφώνει» ο πανταχού παρών «Βηματοδότης» του καθεστωτικού «Βήματος». Μόλις τελείωσε το ψου-ψου με την Πασιονάρια της Εκάλης, ο κύριος Μάκης αναφέρθηκε σ’ αυτό που τον… καίει και τον τσουρουφλίζει: στην απαγόρευση της Χρυσής Αυγής, την οποία –όπως φαίνεται- έχει πάρει «επ’ ώμου». Ιδού τι λέει το «καρφί»:
«Ίσως από πολλούς (κυρίως από όσους δεν περνούν από τη Βουλή) να θεωρηθεί ως «πολιτικά ενδιαφέρουσα» μία συνάντηση διαρκείας που είχαν στους διαδρόμους της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Μάκης Βορίδης και η βουλευτής του ΚΚΕ κυρία Λιάνα Κανέλλη. Συζητούσαν επί 20 λεπτά όρθιοι, μακριά από .....
κάθε πιθανούς περίεργους. Ρώτησε αργότερα τον κ. Βορίδη τι ήθελε η κυρία Κανέλλη και ιδού τι μου απάντησε: «Ήταν ένα προσωπικό της θέμα και δεν μπορώ να σας πως». Τόση ώρα όμως; Εκείνο που έκανε εντύπωση ήταν (όταν έφυγε η κυρία Κανέλλη) η θεωρία που ανέπτυξε ο κ. Βορίδης σχετικά με τη Χρυσή Αυγή. Έλεγε ότι με το υπάρχον νομικό πλαίσιο δεν προβλέπεται να της απαγορευτεί να πάρει μέρος στις ευρωεκλογές: «Ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλά νομικά παράθυρα για να της απαγορευτεί η συμμετοχή» είπε, αλλά δεν θέλησε (για ευνόητους λόγους) να τα αποκαλύψει».
Τι συζητούσαν οι δύο πολιτικάντηδες; Προφανώς για τα σχέδια απαγόρευσης του κοινού τους εφιάλτη και για τα «νομικά παραθυράκια» που υπάρχουν για να επιχειρήσει να τα κάνει πράξη η αρβυλοχουντάρα του φον Αντωνάκη. Και ειδικότερα, ο ψοφοδεξιός κύριος Μάκης μετέφερε –δια της Κανέλλας- στο ΚΚΕ κάποιο απ’ αυτά τα κόλπα που έχουν σκεφτεί οι φωστήρες της ΝΔ, προς έγκριση. Διότι, ως γνωστόν, τίποτα δεν είναι δυνατόν να γίνει στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης, αν δεν το εγκρίνει το πολιτικά και ιδεολογικά κυρίαρχο ΚΚΕ!
(ΥΓ): Αλήθεια, τι κοινό έχουν ο κύριος Μάκης και η Πασιονάρια (εκτός του ότι είναι και οι δύο βουλευτές κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, ότι είναι μεγαλοαστικής τους καταγωγής και ότι μένουν στα βόρεια προάστια…); Ο ευρών κερδίζει ένα κιλό… λουκουμόσκονη!

2 σχόλια:

  1. Λάθος Τίτλος ο σωστός είναι

    ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΗ

    Η ΝΔ (ΔΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ) ΖΗΤΑ (ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΑΣ) ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών