Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 04, 2014

Το παραδέχονται και τα “Νέα”: 1 στους 2 Έλληνες πιστεύουν ότι θα αυξηθεί το ποσοστό της Χρυσής Αυγής

Παρά την ανήθικη και παράνομη δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ η πολιτική έκφραση των Ελλήνων Εθνικιστών συνεχώς ενδυναμώνεται, προξενώντας τρομερούς πονοκεφάλους στο σύστημα και το ποικίλης φύσεως υπηρετικό προσωπικό. Μια ακόμη δημοσκοπική έρευνα, η οποία δημοσιεύθηκε πρόσφατα, πιστοποιεί αυτή την άνοδο. Πρόκειται για μια έρευνα της εταιρείας "to the point", τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύονται στα «Νέα» της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας στο ερώτημα «Σε περίπτωση συμμετοχής της στις επόμενες ευρωεκλογές, θεωρείτε ότι το ποσοστό που θα λάβει:» η κατανομή των ποσοστών έχει ως εξής:...
το 48% (περίπου, δηλαδή, 1 στους 2) θεωρεί ότι θα αυξηθεί, 22,8% το ίδιο, ενώ μόνο το 18,8% θεωρεί ότι θα μειωθεί.

Σε άλλη ερώτηση «Σε ενδεχόμενο που η Χρυσή Αυγή όντως κηρυχθεί παράνομη, πιστεύετε ότι:» η αντίστοιχη κατανομή των ποσοστών έχει ως εξής: το 38,2% πιστεύει ότι θα ενδυναμωθεί σημαντικά, το 26,8% ότι θα παραμείνει ως έχει η εκλογική βάση, ενώ μόνο το 17,8% θεωρεί ότι θα τεθεί στο πολιτικό περιθώριο και θα αποδυναμωθεί σημαντικά.

Άλλη μια απόδειξη, δηλαδή, ότι το βρώμικο σχέδιο βίαιης καταστολής που ενορχήστρωσε η κυβέρνηση σε συνεργασία με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των «νταβατζήδων» έχει ήδη αποτύχει, κάτι άλλωστε που ομολογεί με την δημοσίευση αυτή και η συγκεκριμένη καθεστωτική φυλλάδα.

Ο Ελληνικός Λαός, κάθε μέρα που περνά, ολοένα και περισσότερο αντιλαμβάνεται την άθλια σκευωρία που παίζεται σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και συμπαρατάσσεται στο πλευρό της. Οι εκλογές του Μαΐου πλησιάζουν και τότε θα φανεί η Λαϊκή απήχηση και η τεράστια δυναμική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών