Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 04, 2014

Αλέκος Αλαβάνος: «Υποψηφιότητες όπως του Βουδούρη ενισχύουν την Χρυσή Αυγή»

Ένας - ένας βγαίνουν οι διάφοροι εκπρόσωποι του «συνταγματικού τόξου» και ομολογούν την τεράστια απήχηση και δυναμική που έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον Ελληνικό Λαό. Ο Αλέκος Αλαβάνος προστέθηκε κι αυτός στον κατάλογο, καθώς αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του μνημονιακού Βουδούρη με τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι...
«ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει σαφές στίγμα ανειλικρίνειας στην οικονομική του πολιτική, τώρα δίνει στίγμα πλήρους αναξιοπιστίας στα θέματα δημοκρατίας. Ελπίζω ότι ο λαός της Πελοποννήσου θα αρνηθεί να νομιμοποιήσει οποιοδήποτε από τα Μνημόνια ή την αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, με την εκλογή προσώπου που έχει στηρίξει οποιοδήποτε από αυτά τα πολιτικά κακουργήματα, με όποιο κομματικό λάβαρο κι αν κατέβει, έχοντας περάσει μέσα από διαδικασία «πλυντηρίου» ή όχι. Ο κομματικός «παρεμβατισμός», τα στελέχη των γραφείων ως υποψήφιοι, η παρουσία επικεφαλής προσώπων εκτεθειμένων με τα Μνημόνια, η νομιμοποίηση ενός χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος αφήνει έδαφος στη Χρυσή Αυγή να εμφανιστεί σε κοινωνίες αποδεκατισμένες ως η τιμωρός δύναμη με τη ρομφαία».

Την προφανή αλήθεια λέει ο Αλαβάνος. Ο δήθεν αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει έναν τύπο, ο οποίος μέσα σε τρία χρόνια άλλαξε ισάριθμα κόμματα! Από το ΠΑΣΟΚ του Τζέφρυ (όταν και ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο) μετακόμισε στην ΔΗΜΑΡ (στηρίζοντας την κυβέρνηση Σαμαρά), ενώ τώρα επικεφαλής «κόμματος» βάζει υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο…

Η περίπτωση αυτού του πολιτικού γυρολόγου είναι χαρακτηριστική, σε καμία περίπτωση όμως μοναδική, για την ποιότητα του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος λειτουργεί ως «πλυντήριο» για την κάθαρση των αμαρτιών των διαφόρων πασόκων. Όπως πολύ σωστά αναφέρει ο Αλαβάνος, έστω και αν το εννοεί με αρνητικό τρόπο, «η νομιμοποίηση ενός χρεωκοπημένου πολιτικού συστήματος αφήνει έδαφος στη Χρυσή Αυγή να εμφανιστεί σε κοινωνίες αποδεκατισμένες ως η τιμωρός δύναμη με τη ρομφαία».

Πράγματι, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Καθαρή και Γνήσια αντιμνημονιακή δύναμη, η οποία χωρίς να έχει στις τάξεις της άτομα με αμαρτωλό πολιτικό παρελθόν μάχεται με συνέπεια για την Πατρίδα και τον Λαό. Οι εκλογές του Μαΐου θα επιβεβαιώσουν την ανησυχία του Αλαβάνου, καθιερώνοντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως τον μεγάλο πρωταγωνιστή στις επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις.

Γιώργος Μάστορας

1 σχόλιο:

  1. Είπαμε ..
    οι εβραίοι είναι αλλοδαποί και δεν πρέπει να έχουν πολιτικά δικαιώματα στην Ελληνική Ευρώπη.
    Το αυτό για κάθε μαύρο και κάθε ισλαμοπίθηκο!
    Η Ελλάς είναι λευκή, άνευ τελετουργικής περιτομής και η Ευρώπη Ελληνική!
    Bon voyage!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών