Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 04, 2014

Ο "εκλεκτός" του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Πελοποννήσου δηλώνει... «Δεν μετανιώνω που ψήφισα το μνημόνιο»

Είδαμε τον τραγέλαφο με τα λιγούρια της εξουσίας να τσακώνονται για την υποψηφιότητα του μνημονιακού Βουδούρη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θυμίζουμε ότι εγκρίθηκε από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ η υποψηφιότητα για την Πελοπόννησο του Οδ. Βουδούρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που είχε ψηφίσει με χέρια και με πόδια το πρώτο μνημόνιο.

Η εν λόγω υποψηφιότητα είχε προκαλέσει τις......
«έντονες αντιδράσεις» της «Αριστερής Πλατφόρμας», η οποία όμως έκατσε «σούζα» στον Τσίπρα όταν ερωτήθηκαν αν θέλουν μερίδιο της εξουσίας ή όχι.
Από το πρωί διάφορα στελέχη της πτέρυγας Λαφαζάνη τρέχουν δεξιά και αριστερά σε καθεστωτικά μέσα, πρόθυμα να τους φιλοξενήσουν, προκειμένου να εξηγήσουν την άτακτη υποχώρηση εμπρός στους επερχόμενους υπουργικούς θώκους. Και εκεί που είχαν βρει δικαιολογίες  και τις μετέδιδαν, ήρθε ο Βουδούρης και τους γκρέμισε τα όνειρα και την όλη υπερπροσπάθεια.
Μιλώντας στον «Βήμα FM», ο Οδυσσέας Βουδούρης, είπε: «δεν μετανιώνω που ψήφισα το πρώτο μνημόνιο γιατί πιστεύω ότι χρειαζόταν ένα πρόγραμμα προσαρμογής για να αντιμετωπισθεί το έλλειμμα 24 δισ. που άφησε η ΝΔ»
Κάπως έτσι ένας αμετανότητος μνημονιακός εισέρχεται στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, αφού πλέον το κόμμα αρχίζει και ενστερνίζεται τις μνημονιακές θέσεις. Άντε με το καλό να γίνει υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ και ο Άδωνις Γεωργιάδης, να πουλά Μαρξ και Μάο Τσε Τουνγκ και να γελάει ο κοσμάκης με την ψυχή του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών