Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 04, 2014

Δημοσκόπηση - κόλαφος για το καθεστώς: Απόλυτη ταύτιση των Ελλήνων με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής


Δημοσκόπηση - κόλαφος για το καθεστώς: Απόλυτη ταύτιση των Ελλήνων με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής

Η προπαγάνδα σύσσωμου του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας λέει ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει θέσεις για τα ζητήματα που καίνε τους Έλληνες πολίτες.
Η πραγματικότητα είναι ότι η Χρυσή Αυγή διαθέτει θέσεις με τις οποίες ταυτίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Αυτοί που δεν διαθέτουν θέσεις είναι τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, που καθορίζουν την πολιτική τους βάσει των δημοσκοπήσεων και των προσταγών του ξένου αφέντη. Τα παραπάνω δεν τα λέμε μόνο εμείς, αλλά τα.......
επιβεβαιώνει αδιάψευστα και η πραγματικότητα που αποτυπώθηκε σε δημοσκόπηση της Metron Analysis για το ειδησεογραφικό site «theToc».

Στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση, λοιπόν, οι Έλληνες πολίτες που συμμετείχαν ερωτήθηκαν σχετικά με την γνώμη τους σε κάποια σημαντικά ζητήματα της δημόσιας ζωής. Θα σας τα παραθέτουμε ένα - ένα παρέα με τις αντίστοιχες θέσεις της Χρυσής Αυγής, όπως αυτές αποτυπώνονται στην σελίδα μας και δεν έχουν αλλάξει ποτέ.
90% των Ελλήνων πολιτών θεωρούν ότι θα πρέπει να ενισχυθούν οι αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας και να εκλέγεται απευθείας από τον Ελληνικό Λαό.
Το 86% τάσσεται υπέρ της κατάργησης της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων.
Θέση της Χρυσής Αυγής: «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται κατευθείαν από τον  λαό. Ο Πρωθυπουργός δύναται να είναι και βουλευτής, όμως οι  Υπουργοί και οι υφυπουργοί δεν θα επιτρέπεται να είναι βουλευτές (διάκριση εξουσιών) και ορίζονται βάσει γνώσεων και εμπειρίας. Οι βουλευτές να μειωθούν σε 200 και να συνταξιοδοτούνται από τα επαγγελματικά τους ταμεία. Καταργούνται όλες οι ασυλίες και τα προνόμια βουλευτών και υπουργών. Γενναία μείωση στο σύνολο των αποδοχών τους. Τα κόμματα δεν θα χρηματοδοτούνται από το δημόσιο και θα ελέγχονται τα οικονομικά τους

Πέραν αυτού στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση αποκαλύπτεται και άλλη μία πτυχή της κυβερνητικής προπαγάνδας εναντίον της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με την προπαγάνδα οι ψηφοφόροι μας δεν γνωρίζουν τις θέσεις του Κινήματός και το ψηφίζουν μόνο και μόνο λόγο οργής. Από ότι αποκαλύπτει η δημοσκόπηση προκύπτει ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων δεν ταυτίζονται με τα κόμματα που ψηφίζουν, τη μεγαλύτερη ταύτιση δείχνουν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής -ποσοστό 65%- και του ΚΚΕ με 62%. Ακολουθούν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 55%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών