Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 05, 2014

Σαρώνει ο Παναγιώταρος στην Περιφέρεια Αττικής με 10 μονάδες μπροστά από τον δεύτερο - Πατώνει η ΝΔούλα!

Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" φιλοξενεί ρεπορτάζ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Αττική, αποκαλύπτοντας κρυφή δημοσκόπηση στην οποία ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική" Ηλίας Παναγιώταρος προηγείται κατά πολύ των αντιπάλων του.


"Κρυφή δημοσκόπηση για την περιφέρεια Αττικής δείχνει να συνθλίβεται ο υποψήφιος της ΝΔ: 17% Παναγιώταρος - 7,5% Νικολόπουλος.
Έχουμε γίνει κουραστικοί στην «Ακρόπολις» να επαναλαμβάνουμε με συνεχή δημοσιεύματα πως.....
η πολιτική αυτοδιοίκησης που εφήρμοσε η Ν.Δ. έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο την ανεύρεση πολιτικών υποψηφιοτήτων για τους μεγάλους δήμους της χώρας και ιδιαίτερα για την περιφέρεια Αττικής. Τα «υπόγεια παιχνίδια» στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και ιδιαίτερα του γραμματέα αυτοδιοίκησης, με το κομματικό κράτος του ΠΑΣΟΚ ανάγκασε πολλά γαλάζια στελέχη που θα ήθελαν να εμπλακούν στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να θεωρούν «κατάρα» το γαλάζιο χρίσμα.

Η καθυστέρηση ανακοίνωσης τόσο για τον δήμο της Αθήνας όσο και για την περιφέρεια Αττικής έχει δημιουργήσει δύο πολύ σοβαρά προβλήματα στο μέγαρο Μαξίμου. Από τη μια πλευρά «άνοιξε η όρεξη» γραφικών πολιτικάντηδων που κινούνται στα κομματικά γραφεία της ΝΔ να αυτοπαρουσιάζονται ως υποψήφιοι με αποτέλεσμα να τραυματίζεται το κύρος του κόμματος και από την άλλη μεριά, άφησε χρόνο σε πολιτικούς σχηματισμούς να εκδηλώσουν συμπαγή παρουσία.

Επίσης, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης φαίνεται να έχει «μπλοκάρει» την ανακοίνωση του ονόματος εκ μέρους της ΝΔ για τον δήμο Αθηναίων αφού κανείς δεν είναι διατεθειμένος να δώσει μια μάχη «μέχρι εσχάτων». Χειρότερα όμως είναι τα πράγματα στην περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έχει από την Κυριακή το πρωί στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού στη διάθεσή του διαφαίνεται πως η ΝΔ πλαγιοκοπείται από τους βουλευτές Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Νικολόπουλο.

Στη μέτρηση αυτή καταγράφεται ποσοστό 17% στον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής και 7,5% στον ανεξάρτητο βουλευτή που εκδήλωσε ήδη επίσημα την υποψηφιότητά του με μια εντυπωσιακή συγκέντρωση. Γίνεται αντιληπτό ότι ο «αέρας» που υπάρχει για τον υποψήφιο της ΝΔ θα καταδείξει ποσοστό γύρω στο 6% στην καλύτερη περίπτωση και εφόσον πρόκειται για πρωτοκλασάτο στέλεχος.

Ίσως αυτό είναι και το πρόβλημα που δεν αφήνει κανένα σοβαρό στέλεχος της κυβερνώσας παράταξης να διασυρθεί αφομοιώνοντας ένα τέτοιο ποσοστό και «αφήνουν» να κυκλοφορούν ονόματα με ανύπαρκτο ειδικό πολιτικό βάρος. Κάποιοι πάντως στο Μέγαρο Μαξίμου που έχουν αυτή την σαφή δημοσκοπική εικόνα στα χέρια τους, εισηγούνται στον πρωθυπουργό να στηρίξει τον σημερινό περιφερειάρχη «πρασινοφρουρό» Γιάννη Σγουρό. Φυσικά είναι αυτονόητο ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο τα ποσοστά Παναγιώταρου και Νικολόπουλου θα εκτοξευτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών