Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 05, 2014

Τρίτη δύναμη με ανοδικές τάσεις η Χρυσή Αυγή ακόμα και στις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις!

Δεν εκλέγουν ευρωβουλευτές ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ!
Αυτό που δεν μπορεί να "χωνέψει" το καθεστώς, ομολογούν ακόμα και οι ψαλιδισμένες συστημικές δημοσκοπήσεις, ότι δηλαδή η Χρυσή Αυγή όσο πόλεμο και αν δέχεται από το κράτος και το παρακράτος παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη με ανοδικές τάσεις. Βέβαια, τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών είναι πολύ υψηλότερα και αγγίζουν το 20%, γεγονός που φαίνεται από την ευρεία αποδοχή στην ελληνική κοινωνία. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι δημοσκόποι, αλλά προσπαθούν να το κρύψουν με νύχια και με δόντια. Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται!

Σε δημοσκόπηση της Marc για το περιοδικό lay-out στην πρόθεση ψήφου (με αδιευκρίνιστη ψήφο στο 13,9%) τα κόμματα λαμβάνουν:

Σύριζα 23,3%
ΝΔ 21,1%
Χρυσή Αυγή 7,8%
ΠΑΣΟΚ 5,2%
ΚΚΕ 5,2%
ΑΝΕΛ 4,6%
ΔΗΜΑΡ 4,3%

Στην σφυγμομέτρηση για τις ευρωεκλογές (με αδιευκρίνιστη ψήφο στο 18,6%) τα κόμματα λαμβάνουν:
Σύριζα 21,7%
ΝΔ 17,5%
Χρυσή Αυγή 8,7%
ΚΚΕ 5,1%
ΠΑΣΟΚ 4 %
ΑΝΕΛ 3,1%
ΔΗΜΑΡ 3 %
Είναι προφανές πως τα συγκεκριμένα ποσοστά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου είναι πλήρως εξαφανισμένα, ενώ τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι τουλάχιστον υπερδιπλάσια. Να θυμίσουμε πως στις εκλογές του Μαΐου του 2012 η Χρυσή Αυγή έλαβε 55% μεγαλύτερη δύναμη από αυτή που της έδινε αρχικά η MARC (7% αντί για 4,5%) και η ΝΔ έλαβε 18,92% αντί του 25% που της έδινε η συγκεκριμένη εταιρεία, τότε!
Τα συμπεράσματα δικά σας και τα εγκεφαλικά για το καθεστώς οσονούπω στις κάλπες! Σύντομα που θα καταπέσει πλήρως και η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής ίσως και να σταματήσουν να δημοσιεύονται δημοσκοπήσεις, γιατί τα ευρήματα θα είναι κόλαφος για τους μηχανορράφους!

1 σχόλιο:

  1. Αχ βρε Marc δεν μας λές το καλό ανέκδοτο, ποιοί να είναι άραγε κρυμένοι μέσα στην αδιευκρίνιστη ψήφο.
    Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης και ένα μέρος του λευκού φτάνουν για να βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση, να, ας πούμε το τρίτο κόμμα όπως το έχετε εκεί στο γράφημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών