Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 05, 2014

Ξεπεσμός ΝΔ - Πιπιλής... «Να στηρίξουμε τον Μπουτάρη»!



Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η ΝΔ, καθώς οι εκπρόσωποί της φροντίζουν σε καθημερινή βάση να την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Όπως π.χ. η βουλευτής της Α΄ Αθηνών Φωτεινή Πιπιλή, η οποία έκανε την εξής δήλωση: «Εγώ από τις προηγούμενες εκλογές είχα τοποθετηθεί υπέρ του να στηρίξουμε τον κ. Μπουτάρη στη  Θεσσαλονίκη. Δεν αλλάζω εγώ την γνώμη μου».
Εξωφρενική και απαράδεκτη αυτή η δήλωση, αλλά κανείς από τη ΝΔ δεν απάντησε στην εν λόγω βουλευτή. Δεν ξέρουμε αν η προτίμησή της προς τον πρώην αλκοολικό δήμαρχο Θεσσαλονίκης βγαίνει λόγω κάποιων πιθανών κοινών  χαρακτηριστικών που μπορεί να έχουν οι δυο τους. Το γεγονός, όμως, ότι......
έχει το θράσος η Πιπιλή να βγαίνει και να υποστηρίζει αυτόν τον τύπο - μίξη κλόουν, μοντέλου και τζόβενου, που δεν χάνει ευκαιρία ανά πάσα στιγμή να δείχνει τον εθνομηδενισμό του, και να μην ακούγεται η παραμικρή φωνή διαμαρτυρίας εναντίον του μέσα στη ΝΔ, δείχνει ότι η σήψη και η παρακμή σ΄αυτό το κόμμα έχουν φτάσει στο απροχώρητο.
Η Ν.Δ. κάνει ότι μπορεί για να δείξει ότι διακατέχεται από ανθελληνικά αισθήματα και ότι συνεχίζει να υπάρχει απλώς για να εξυπηρετεί τα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων. Μόνο που η βάση της φυλλοροεί συνεχώς προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και οι εκλογές του Μαΐου θα αποτελέσουν το σήμα διάλυσης για το παρωχημένο αυτό πολιτικό κατασκεύασμα.
Γιώργος Μάστορας

2 σχόλια:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών