Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2014

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΘΑ… ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ!

afisa-630x891
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Παραμένουν πιστοί στις ιδεολογικές τους καταβολές οι κομμουνιστές ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ όπως του προγόνου τους "Ριζοσπάστη" που καλούσε τους Έλληνες στρατιώτες του 40' να.... συνασπιστούν και να πούνε "ΟΧΙ" στους Έλληνες αξιωματικούς και να σταματήσουν τον πόλεμο με τους Ιταλούς...
 
Γράφει ο Αντίοχος.

Ανοιχτή εκδήλωση, προκειμένου να παρουσιάσει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις ένοπλες δυνάμεις, διοργανώνει το Τμήμα Εξωτερικής και Αμυντικής Πολιτικής του συνονθυλεύματος, στις 12 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ. Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα μιλήσει και ο mister Tsipras.
Δεν ξέρουμε βεβαίως τι θα πουν ο.....
αρχισυριζαίος και οι υπόλοιποι ομιλητές (πιθανότατα θα προσπαθήσουν να αποκρύψουν τις πραγματικές τους θέσεις, μιλώντας γενικά κι αόριστα και θα επιχειρήσουν να καλοπιάσουν τους στρατιωτικούς μήπως πάρουν καμιά ψήφο στις εκλογές που έρχονται…), ξέρουμε όμως τις σχετικές θέσεις μιας συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ.
Πρόκειται για την «Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ», οι δε θέσεις της υπάρχουν στο «Πρόγραμμα για μια επαναστατική κυβέρνηση της Αριστεράς, για την ανατροπή του καπιταλισμού και τη θεμελίωση του σοσιαλισμού».
Και πως θα λειτουργούν οι Ένοπλες Δυνάμεις με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την συνιστώσα; Ιδού και τα συμπεράσματα δικά σας:
«Συνολική αναμόρφωση του στρατού με τα ακόλουθα μέτρα: «Οι εκλεγμένες επιτροπές στρατιωτών και κατώτερων αξιωματικών πρέπει να αποφασίζουν όλα τα ζητήματα που αφορούν τη μονάδα. Εκλογή και δικαίωμα ανάκλησης όλων των αξιωματικών από τους στρατιώτες. Όχι στον επαγγελματικό στρατό. Θητεία με εκπαίδευση στα όπλα όλου του εργαζόμενου λαού, σαν εγγύηση για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεών του. Πλαισίωση του στρατού από στρατιωτικά αποσπάσματα των εργατικών οργανώσεων που θα εκπαιδευτούν στα στρατόπεδα με έξοδα του κράτους».

3 σχόλια:

  1. Με την λέξη εκλογή, εννοούν ότι θα γίνεται αυτή μεταξύ των υπαρχόντων αξιωματικών (οι οποίοι εχουν φοιτήσει στην σχολή ευελπίδων), ή θα μπορεί και ενας απλός στρατιώτης να γίνει, π.χ. λοχαγός, εάν τον ψηφίσουν οι άλλοι στρατιώτες; Οπως συνέβαινε δηλαδή στους ληστοσυμμορίτες του ΕΛΑΣ, οπου ενας ταχυδρομικός υπάλληλος γινόταν καπετάνιος.
    Να τα προτείνετε αυτά και στα αφεντικά σας στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ και στην μεγάλη σας αγαπη την τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΝ ΗΜΟΝΑΔΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ,ΑΝ ΘΑΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΤΡΔΟ,ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥ ΣΗ,ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ,ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ-ΚΑΥΣΙΜΑ-ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ;ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ,ΤΟΝ ΤΡΟ ΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΑΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 'Η ΘΑ ΕΧΕΙ "ΜΑΖΩΞΗ".ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙ ΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδή αν κατάλαβα καλά, οι στρατιώτες να ψηφίζουν τους αξιωματικούς τους. Και αν κάποιοι στρατιώτες δεν χωνεύουν κάποιον αξιωματικό να τον καταψηφίζουν προς όφελος κάποιου άλλου. Και ο καταψιφιζόμενος αξιωματικός θα καθαιρείται; θα φεύγει από την μονάδα; Και που θα πηγαίνει; σε άλλη; Θα κάνουν και προεκλογική εκστρατεία οι προς ψήφιση αξιωματικοί; Θα υπόσχονται κάτι ας πούμε; και για πόσο καιρό θα διαρκεί η θητεία τους; Σε πιά χώρα του πλανητικού μας συστήματος εφαρμόστηκε αυτό και πέτυχε; Ή μήπως εμείς θα έχουμε διαπλανητική πρωτοτυπία; Στην μαμά Σοβιετία έτσι γινότανε; Δεν νομίζω Τάκη!
    Χριστέ μου μεγαλοδύναμε τι θα ακούσουν ακόμα τα αυτιά μας με αυτούς τους αθεόφοβους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών