Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2014

Νέα γελοία ψέματα από Έθνος και Ελεύθερο Τύπο: Βάφτισαν «Γερμανό Νεοναζί» Έλληνα από τα Γιαννιτσά!

Σε μια ακόμη ψευδή και λασπολογική επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής προχώρησαν τόσο το «Έθνος» όσο και ο «Ελεύθερος Τύπος». Δημοσιεύοντας την ίδια φωτογραφία, από την εκδήλωση Μνήμης για τους Νεκρούς των Ιμίων το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, οι δύο εφημερίδες είχαν και το ίδιο περίπου ρεπορτάζ, λέγοντας συγκεκριμένα στους τίτλους ότι «ο Γερμανός νεοναζί Ματίας Φίσερ σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής» (ο «Ελεύθερος Τύπος») και «Νοσταλγοί των ΕΣ ΕΣ «τίμησαν» τους ήρωες των Ιμίων» (το «Έθνος»).

Και οι δύο, μάλιστα, συνοδεύουν το κείμενο με «φωτογραφία ντοκουμέντο», η οποία υποτίθεται ότι απεικονίζει τον «Γερμανό νεοναζί». Ο «Ελεύθερος Τύπος», πιο «προχωρημένος», έχει και σε κόκκινο κύκλο το κεφάλι του εικονιζόμενου, μην τυχόν και δεν τον προσέξουν, οι εναπομείναντες αναγνώστες του.

'Όμως ο... περιβόητος «Γερμανός νεοναζί», στην πραγματικότητα...
δεν είναι άλλος από Έλληνα Εθνικιστή, τον Θοδωρή Χ. από τα Γιαννιτσά και Πόντιο στην καταγωγή. Το ότι οι συγκεκριμένες φυλλάδες διέπραξαν τέτοια τεράστια γκάφα εξευτελιζόμενες πλήρως, αφού πληροφόρησαν λανθασμένα τους αναγνώστες τους για την ταυτότητα του εικονιζόμενου, δεν κάνει λιγότερο άθλιο το έργο τους, καθώς πρόκειται για ξεκάθαρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου.

Μας προξενεί, επίσης, εντύπωση ότι οι δύο εφημερίδες έχουν την ίδια φωτογραφία, με το ίδιο θέμα, την ίδια ημέρα κυκλοφορίας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει τον καθένα να σκεφτεί το οτιδήποτε για τον «αυθορμητισμό» της είδησης. Οι συγκεκριμένες εφημερίδες πρωτοστάτησαν (και συνεχίζουν να το κάνουν) στην ανέντιμη λασπολογία κατά της Χρυσής Αυγής. Το κάνουν, όμως, τόσο αδέξια και χοντροκομμένα που όχι μόνο δεν έχουν καταφέρει το παραμικρό πλήγμα κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά αντιθέτως βοηθούν και αυτοί με τον τρόπο τους στο να αυξάνεται καθημερινά η απήχηση και η αποδοχή στην ελληνική κοινωνία.

Το να σε λοιδορεί η φυλλάδα του Μπόμπολα και η έτοιμη για «λουκέτο» «ναυαρχίδα» της έντυπης υποστήριξης της ΝΔ εκτιμάται από τον Ελληνικό Λαό δεόντως και το αποτέλεσμα θα φανεί στις εκλογές του Μαΐου.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών