Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2014

Ελβετικό «ΟΧΙ» στην μετανάστευση: Βενιζέλος και λοιποί "δημοκράτες" εκφράζουν τη λύπη τους...

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Περαστικά! Οι λαοί της Ευρώπης αντιδρούν στον πολυφυλετισμό, ενάντια στην καθημερινή, σιωνιστικά καθοδηγούμενη, πλύση εγκεφάλου.

Οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας. Πόσες και πόσες έχουμε ακούσει την επίμαχη φράση από τα χείλη των πολιτικάντηδων. Εφόσον, λοιπόν, οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας, τα δημοψηφίσματα αποτελούν την ίδια την ουσία της δημοκρατίας, εμπρός στην οποία πρέπει να σωπαίνουν όλοι και απλώς να υπακούουν την έκφραση της Λαϊκής Βούλησης. Όλα τα παραπάνω είναι, βεβαίως, σωστά και άγια, όμως από ότι φαίνεται δεν ισχύουν για τους πολιτικάντηδες, τους δήθεν «υπερασπιστές της δημοκρατίας», αφού για αυτούς από ότι φαίνεται «δημοκρατία» είναι μόνο όταν ο Λαός αποφασίζει αυτό που εκείνοι θέλουν.

Με πρωτοβουλία ενός κόμματος, έγινε στην Ελβετία δημοψήφισμα προκειμένου να περιοριστεί δραστικά η μετανάστευση. Το ερώτημα αφορούσε όλων των ειδών τους μετανάστες, περιελάμβανε δηλαδή και τους λαθρομετανάστες και τους...
μετανάστες από την Ε.Ε. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος έγειρε υπέρ της δραστικής μείωσης των μεταναστών. Και εκεί είναι που η δημοκρατία αρχίζει να δημιουργεί προβλήματα στους ταγούς της παγκοσμιοποίησης, οι οποίοι ξεκίνησαν τις δηλώσεις και την έκφραση της δυσαρέσκειας τους για την λαϊκή ετυμηγορία.

Επιγραμματικά να αναφέρουμε ότι ο Σόιμπλε εξέφρασε την λύπη του απειλώντας και λέγοντας ότι «θα ανακύψουν πολυάριθμες δυσκολίες για την Ελβετία σε πολλούς τομείς». Ο Σβόμποντα που ίδρυσε και κόμμα στην Ελλάδα επίσης απείλησε λέγοντας ότι «για εμάς, οι σχέσεις ΕΕ-Ελβετίας αποτελούν πακέτο. Αν η Ελβετία περιορίσει την μετανάστευση από την ΕΕ, δεν μπορεί να υπολογίζει σε όλα τα οικονομικά και εμπορικά οφέλη που απολαύει σήμερα. Δεν θα επιτρέψουμε τέτοιες επιλεκτικές συμπεριφορές». Ενώ εφόσον μίλησε ο αφέντης Σβόμποντα δεν μπορούσε να μην μιλήσει και ο υποτακτικός Βενιζέλος, ο οποίος μέσω του ΥΠΕΞ είπε ότι «εκφράζει τη λύπη του για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελβετία».

Αυτοί απειλούν και προβαίνουν σε αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις όταν δεν τους αρέσει η λαϊκή ετυμηγορία και κατά τα άλλα εμείς είμαστε οι «αρνητές της δημοκρατίας» και οι «εχθροί της δημοκρατίας». Ουαί δε υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών