Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14, 2014

Η εκλογική μάχη ξεκίνησε για Άρη και Νικήτα από το...... Κολωνάκι - δίπλα στο λαό όπως πάντα οι.... Δήμαρχοι-!

Μια μικρή σταχυολόγηση των μεγαλύτερων προβλημάτων της Αθήνας είναι η εγκληματικότητα των αλλοδαπών, η γκετοποίηση, το παρεμπόριο και η βρωμιά από τα σκουπίδια που τυραννούν τους κατοίκους των Αθηνών.
Αν σε αυτά προσθέσουμε την φτώχεια, την ανέχεια και την ανεργία τότε έχουμε ένα εκρηκτικό μείγμα που ταλαιπωρεί τους πολίτες της Αθήνας που σαπίζουν σε μια παρηκμασμένη πόλη.
Όλα τα παραπάνω βεβαίως και θα έπρεπε να αποτελούν τους βασικούς τομείς του εκλογικού αγώνα των υποψηφίων για τη Δημαρχία της Αθήνας, εκτός και αν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ..

Ας δούμε πώς περιγράφει ο ΒΗΜΑτοδότης τις πρώτες ημέρες του εκλογικού αγώνα των δύο "δεξιών μονομάχων" - Νικήτα και Αρούλη -.

Η επόμενη ημέρα των δύο γαλάζιων μονομάχων για τη δημαρχία της Αθήνας βρήκε τον μεν κ. Νικήτα Κακλαμάνη στη Βουλή (και στα τηλεπαράθυρα, αφήνοντας τις πρώτες αιχμές κατά του αντιπάλου του), τον δε κ. Α. Σπηλιωτόπουλο στο.....
Κολωνάκι και συγκεκριμένα στην καφετέρια «Βιβλιοθήκη» πίνοντας καφέ με τους συνεργάτες του. Εκείνο που πρόσεξα είναι ότι ο κ. Κακλαμάνης έπιανε κουβέντα με όποιον γαλάζιο βουλευτή συναντούσε, ενώ ο κ. Σπηλιωτόπουλος δήλωνε: «Δεν βιάζομαι, δεν έχω άγχος».


Υ.Γ.
Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει η Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών