Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14, 2014

Αλλοίωση και τελικά κόψιμο δημοσκόπησης του Βήματος επειδή ο Κασιδιάρης τους έπαιρνε φαλάγγι!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τρικυμία εν κρανίω... Πρώτα όποιος ψήφιζε Κασιδιάρη οι ψήφοι πήγαιναν στον Καμίνη, μετά του αφαιρούνταν και τέλως κόψανε τη δημοσκόπηση! Θλιβεροί...

Θυμούνται πως κάποτε υπήρξαν "Ελεύθερο Βήμα"!


Χθες ξεκίνησε μία δημοσκόπηση στην κεντροαριστερή εφημερίδα «Το Βήμα», σχετικά με τις προτιμήσεις των πολιτών για το όνομα του Δημάρχου Αθηναίων. Στην δημοσκόπηση είχαν βάλει όλα τα ονόματα των έως τώρα ανακοινωθέντων υποψηφίων και καλούσαν τον κόσμο να ψηφίσει.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, με 557 καταμετρημένους ψήφους, δηλαδή ένα ποσό ψήφων ικανό και για κανονική δημοσκόπηση, δεν ήταν της αρεσκείας της ηγεσίας της εφημερίδος. Συγκεκριμένα, παρότι η ερωτώσα πηγή ήταν αριστερή, ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης, βρισκόταν στην δεύτερη θέση, μετά τον εκλεκτό της εφημερίδας και της αριστεράς Καμίνη.

Ποια ήταν η απόφαση που έλαβε η εφημερίδα, αφότου έγινε προφανές ότι η δημοσκόπηση δεν πηγαίνει όπως θα ήθελαν; Θυμήθηκε την εποχή που ως «Ελεύθερο Βήμα», τασσόταν αναφανδόν στο πλευρό του κατακτητή ή την εποχή που ως «Βήμα» τάσσονταν στο πλευρό του στρατιωτικού καθεστώτος.

Έτσι η δημοσκόπηση...

αφαιρέθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, γιατί παραφράζοντας την φράση του αγαπημένους τους Λένιν «αν η δημοκρατία δεν συμφέρει την διαπλοκή, τόσο το χειρότερο για την δημοκρατία». Αν η βούληση του Ελληνικού Λαού στρέφεται κατά των συμφερόντων των εργολάβων, τότε κόβονται οι δημοσκοπήσεις και η κυβέρνηση αναλαμβάνει να χαρακτηρίσει τους εκλεκτούς του Ελληνικού Λαού, ως «εγκληματική οργάνωση».

Σας παραθέτουμε εικόνα της δημοσκόπησης πριν λογοκριθεί «δημοκρατικά»:



Βέβαια, πριν φτάσουν στην πλήρη λογοκρισία είχαμε άλλο ένα γελοίο τέχνασμα. Όπως μας κατήγγειλαν δεκάδες φίλοι της Χρυσής Αυγής και διαπιστώσαμε και οι ίδιοι, όταν κάποιος ψήφιζε για Κασιδιάρη η ψήφος πήγαινε στον Καμίνη! Ενώ λίγο αργότερα όταν κάποιοι Συναγωνιστές ψήφιζαν τον υποψήφιο της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα", οι ψήφοι του Κασιδιάρη έπεφταν!

Αλλά ακόμα κι έτσι τα κοντέρ τρελάθηκαν και δεν μπορούσαν οι διαχειριστές να κόψουν άλλους ψήφους από την Χρυσή Αυγή και να τους μοιράσουν αλλού, όπου στο τέλος έκοψαν και ολόκληρη την δημοσκόπηση και κοιμήθηκαν ήσυχοι... Μέχρι τον Μάιο βέβαια, γιατί ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Χαχαχαχχαχαχα έτσι, να παραμιλάνε!!!!!
    Τι πάθανε τα παιδιά, δεν τους αρέσει μάλλον η ελευθερία του δικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών