Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14, 2014

“Οι ψυχές μας είναι ελεύθερες” - Επιστολή φυλακισμένων Συναγωνιστών

“Οι ψυχές μας είναι ελεύθερες” - Επιστολή φυλακισμένων Συναγωνιστών
Διανύουμε τον πέμπτο μήνα από την μέρα που οι «τρομοκράτες» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Παράνομα, μέσα από ένα σάπιο κατηγορητήριο κρατούνται ο Αρχηγός μας και πέντε βουλευτές μας, την ώρα που οι πραγματικοί τρομοκράτες είναι ελεύθεροι να διαπράξουν ένα νέο έγκλημα.
Η κυβέρνηση βρίσκεται σε .....
κατάσταση συναγερμού, ψάχνοντας να βρει ψύλλους στα άχυρα. Ακόμα και RPG βρέθηκε, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την σύλληψη των δραστών αλλά και αδειούχων τρομοκρατών που σχεδιάζουν το επόμενο χτύπημά τους.
Ο κύριος στόχος, όμως, της ψευτοδημοκρατίας τους είναι το πώς θα πλήξουν τους Χρυσαυγίτες, που τους κλέβουν μέσα από τα χέρια την δόξα (της καρέκλας). Δεν μπορούν, όμως, να καταλάβουν ποιος είναι ο στόχος των Ελλήνων Εθνικιστών, ποτέ δεν μπόρεσαν να τον καταλάβουν. Δεν είναι ούτε η Δόξα, ούτε η καρέκλα, ούτε το χρήμα. Είναι η αφύπνιση ενός υπερήφανου λαού, που καθημερινά δοκιμάζεται από το μνημονιακό καθεστώς της δήθεν δημοκρατίας τους. Γι' αυτό καλά θα κάνουν να θωρακιστούν με υπομονή γιατί η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!
Δεν μπορούμε, όμως, να ξεχάσουμε και τους αθώους συναγωνιστές μας που δίνουν τη δική τους μάχη, διασκορπισμένοι σε κάθε φυλακή της Ελλάδας, σιδηροδέσμιοι της παράνομης πολιτικής που ασκείται, ακόμα και στην δικαιοσύνη. Στο ύπουλο σχέδιό τους είναι η αποδυνάμωσή μας ηθικά, ψυχολογικά και οικονομικά. Νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα ραγίσουν τις καρδιές μας και την αξιοπρέπειά μας. Κάνουν μέγα λάθος!
Οι Έλληνες Εθνικιστές στα στήθη τους έχουν μια φλόγα που καίει και είναι έτοιμη να κάψει την σαπίλα της διαφθοράς στο πέρασμά της. Παράνομες διώξεις και ψευδομαρτυρίες που βασίζονται σε έργα επιστημονικής φαντασίας είναι όσα μας καταλογίζουν. Φυλακές Μαλανδρίνου, Ναυπλίου, Δομοκού, Κορυδαλλού -και ποιος ξέρει αν θα ανοίξουν κι άλλες πύλες για αθώες οικογένειες- έχουν γίνει τα σπίτια μας.
Εμείς ρωτάμε όμως, γιατί την ώρα που είμαστε υπόδικοι δεν βρισκόμαστε στις φυλακές Κορυδαλλού; Γιατί αφού υπάρχουν κενές θέσεις στον Κορυδαλλό, μας έχουν διασπάσει; Γιατί ταλαιπωρούν τις οικογένειές μας και τα παιδιά μας διανύοντας εκατοντάδες χιλιόμετρα για να μας δουν; Γιατί την ώρα που οι βουλευτές μας δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να μας δεχτούν στον Κορυδαλλό, μας ακυρώνουν αιτήματα για την μεταφορά μας δίπλα στα σπίτια μας;
Η απάντηση είναι μια: Έχουν χάσει και την μπάλα και τα δίχτυα. Βλέποντας ότι δεν στηρίζεται τίποτα σε ανθρώπους με ένα καθαρό παρελθόν, θέλουν να περάσουν στην κοινή γνώμη ότι είμαστε εγκληματίες, διαλύοντας όλο και περισσότερο τις ζωές μας και τις ζωές των οικογενειών μας.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, ψηλά το κεφάλι. Οι ψυχές μας δεν φυλακίζονται, το πνεύμα μας μένει ελεύθερο. Ή εμείς ή αυτοί. Ψηλά οι Σημαίες! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών