Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14, 2014

Νέα γελοιότητα Χασαπόπουλου - Συνεχίζεται το παραμύθι περί “εμφυλίου” στην Χρυσή Αυγή


Νέα γελοιότητα Χασαπόπουλου - Συνεχίζεται το παραμύθι περί “εμφυλίου” στην Χρυσή Αυγή

Ο ματαιόδοξος πόλεμος λάσπης των νταβατζήδων κατά της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αδιάλειπτα και όπως φαίνεται θα ενταθεί μέχρις εσχάτων όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές.
Ο... έγκριτος δημοσιογράφος του "Βηματοδότη" Χασαπόπουλος, παρά το γεγονός πως έχει διαψευστεί πλήρως κάθε φορά που αναπαράγει τις γελοιότητες περί διάσπασης και "εμφυλίου" στην Χρυσή Αυγή συνεχίζει το ίδιο παραμύθι, νομίζοντας πως θα κοροϊδέψει κανένα αφελή.
Στην σημερινή του στήλη το φερέφωνο του καθεστώτος και μόνιμος υβριστής της Χρυσής Αυγής "ανακάλυψε" νέο......
εσωκομματικό θέμα με αφορμή το τελευταίο μήνυμα του Αρχηγού: "Απάντηση στους ρουφιάνους των μυστικών υπηρεσιών".
Στο μήνυμα του ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρει: "Από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου ευρίσκομαι διαβεβαιώνω τους αλήτες του «συνταγματικού τόξου» ότι παραμένω στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής και τιμώ ξεχωριστά όλους τους Συναγωνιστές μου οι οποίοι δίνουν τον Αγώνα τον καλό για Πατρίδα και Ελευθερία και φυσικά τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, τα οποία βρίσκονται εκτός φυλακών, τους Συναγωνιστές κατ’ αλφαβητική σειρά Ηλία Κασιδιάρη, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Ηλία Παναγιώταρο, Μιχάλη Τσακίρη και Νικόλαο Χρυσομάλλη".
Τι ανακάλυψε λοιπόν ο... Κλουζώ της δημοσιογραφίας; Ότι από την λίστα των Συναγωνιστών λείπουν όπως αναφέρει ο "Βηματοδότης": "η σύζυγός του κυρία Ελένη Ζαρούλια, δεύτερον ο λεγόμενος θεωρητικός του (και έγκλειστος στις φυλακές) κ. Χρ. Παππάς και, τρίτον, οι επίσης έγκλειστοι κ.κ.Γερμενής και Ηλιόπουλος".
Αυτό που δεν γνωρίζει ή μάλλον κάνει πως δεν γνωρίζει ο Χασαπόπουλος είναι ότι η Συναγωνίστρια Ζαρούλια, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς και ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος δεν είναι μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και γι΄ αυτό ο Αρχηγός δεν αναφέρθηκε σε αυτούς.
Όσο για τον Συναγωνιστή Γιώργο Γερμενή, δεν έγινε αναφορά σε αυτόν, καθώς ο Αρχηγός αναφέρθηκε στα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου που δίνουν τον Αγώνα εκτός φυλακών.
Τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου Γιάννης Λαγός και Γιώργος Γερμενής δίνουν την μάχη με τους υπόλοιπους Συναγωνιστές από τις φυλακές του Κορυδαλλού, αφού η χούντα του Μνημονίου τους κρατά παράνομα προφυλακισμένους.
Όπως φαίνεται τα παπαγαλάκια του καθεστώτος δεν θα κουραστούν να ρίχνουν λάσπη, η οποία επιστρέφεται άμεσα, στην Χρυσή Αυγή. Την αρμόζουσα απάντηση όμως θα την λάβουν το βράδυ των εκλογών.
Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!

1 σχόλιο:

  1. "Κατά πατέρα κατά γιο", όπως λέει ο λαός, τέτοιο φερέφωνο ήταν επί δικτατορίας ο πατέρας στην "χουντική" ΥΕΝΕΔ το ίδιο επί "δημοκρατίας" (των σάπιων) και ο γιος Χασαπόπουλος. Τα αιώνια "γιουσουφάκια", με σημερινά δυτικά κοστούμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών