Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 06, 2014

Παίξανε μπουνιές στην ΝΔ: Υπό διάλυση η χούντα του μνημονίου

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η θλιβερή ΝΔούλα ένα βήμα πριν την Πασοκοποίηση των ποσοστών της...

Χθες το βράδυ έγινε μία συνεδρίαση γιατρών στα γραφεία της ΝΔ στην οδό Συγγρού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πολλοί γιατροί επρόκειτο να καταθέσουν τις κομματικές τους ταυτότητες, ευρισκόμενοι πλέον...
σε ευθεία ρήξη με την χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά. Τα αίτια της σύρραξης, σύμφωνα με τον τύπο, εντοπίζονται στο νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια υγεία που προωθείται από την κυβέρνηση.

Αυτό που αναφέρεται είναι ότι ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλης Βλασταράκος, επιτέθηκε στην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και εκπρόσωπο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Βαρβάρα Ανεμοδουρά. Το αποτέλεσμα ήταν η δεύτερη να οδηγηθεί στο νοσοκομείο από τα χτυπήματα που εδέχθη, ενώ γενικώς οι φωνές φτάνανε μέχρι έξω.

Είναι μία «ωραία ατμόσφαιρα» στη ΝΔ πλέον, γεγονός που το μαρτυρά και η συγκεκριμένη είδηση, αλλά και άλλα πολλά που διαρρέουν από την Συγγρού. Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που δείχνουν το κόμμα σε «ελεύθερη πτώση» δεν βοηθάνε καθόλου, αφού πλέον δεν κρίνεται μόνο η εξουσία, αλλά και η ύπαρξη του κόμματος, το οποίο απειλείται με πασοκοποίηση των ποσοστών του.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών