Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 01, 2014

Σείστηκαν τα Σπάτα στην παρουσίαση του υποψηφίου Δημάρχου της “Ελληνικής Αυγής” - Φωτορεπορτάζ


Σε μία αίθουσα που απεδείχθη πραγματικά πολύ μικρή για να χωρέσει το πλήθος των Ελλήνων δημοτών πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για τον Καλλικρατικό Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος".

Στην εκδήλωση πέρα από τους υποψηφίους, έδωσαν το παρόν οι βουλευτές Βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος και η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Ευγενία Χρήστου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα τρίψουμε στα μούτρα των...
τοκογλύφων τα ανθελληνικά μνημόνια! Τελικός κριτής είναι ο Έλληνας πολίτης, ο Έλληνας δημότης που θα δώσει την δύναμη στην Ελληνική Αυγή να «καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία! Την ίδια ώρα που τα γραφεία της Ν.Δ. ερημώνουν, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής αποδεικνύονται πολύ μικρά για να χωρέσουν τους Έλληνες που εμπιστεύονται το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα



Ο βουλευτής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος μας υπενθύμισε τις ανίερες συμμαχίες του «εθνικού εργολάβου» Μπόμπολα με την συγκυβέρνηση των επικίνδυνων για το «δωράκι» που θα λάβει με την ανάθεση της αποκομιδής και την εκμετάλλευση των απορριμμάτων.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος Γρηγόρης Γερακόπουλος ζήτησε την στήριξη των Ελλήνων δημοτών για να μπορέσει η "Ελληνική Αυγή" να αγωνιστεί για το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον του δημότη και τόνισε ότι πρώτιστο μέλημα μας θα είναι η διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου στα πεπραγμένα του Δήμου.

 
Η "Ελληνική Αυγή" κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου συμπαγής, αρραγής, ως μία Ελληνική Εθνικιστική παράταξη που θα αγωνισθεί για το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον των δημοτών, ΜΑΖΙ με τους δημότες.

Και γι'αυτό ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών