Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 01, 2014

"Γλύφουν" τους εβραίους των ΗΠΑ οι βουλευτές της ΝΔ με την προσδοκία ότι θα.... μείνουν στην πολιτική και μετά τη συντριβή που έρχεται στις εκλογές

kikilias-karagkounis
Επίσκεψη στην Αμέρικα πραγματοποιούν οι βουλευτάδες της νουδούλας, Βασίλης Κικίλιας και Κώστας Καραγκούνης, οι οποίοι μάλιστα παραβρέθηκαν και σε εκδήλωση κάποιας Επιτροπής Φιλίας Ελλάδας- Κύπρου- ΗΠΑ- Ισραήλ, η οποία προφανώς είναι δημιούργημα του πανίσχυρου εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ. Μάλιστα, το νεοδημοκρατικό ντουέτο εξέδωσε και δελτίο τύπου μετά το πέρας της εκδήλωσης:

«Μια ισχυρή συμμαχία για την προώθηση της ευημερίας και της ανάπτυξης στη νοτιανατολική λεκάνη της Μεσογείου, δημιουργεί η Επιτροπή Φιλίας Ελλάδας- Κύπρου -ΗΠΑ – Ισραήλ. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Αμερικανικό Κογκρέσο με αφορμή τη....
συμπλήρωση του πρώτου έτους από την σύσταση της Επιτροπής Φιλίας των τεσσάρων χωρών, οι συμμετέχοντες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια πλειάδα ενεργειών, ενώ ταυτόχρονα η Ελλάδα απέσπασε τα εύσημα των ομιλούντων για την σταθερότητα και την ασφάλεια που προσφέρει στη νοτιανατολική Μεσόγειο.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετά μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνη και Βασίλης Κικίλιας, πρεσβευτές της Ελλάδας και της Κύπρου, εκπρόσωποι εβραϊκών οργανώσεων καθώς και του Hellenic American Leaders Council.
Στην ατζέντα των συζητήσεων και των ομιλιών, οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ ΗΠΑ, Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ για θέματα ασφαλείας, ενέργειας, τουρισμού, άμυνας και τεχνολογίας, ενώ ο επικεφαλής της Επιτροπής Αμερικανοισραηλινής Φιλίας κ Ted Duetch αποδέχτηκε την πρόταση των δύο ελλήνων βουλευτών προκειμένου η επιτροπή να διευρυνθεί με μέλη από τα κοινοβούλια της Ελλάδας του Ισραήλ και της Κύπρου για να ενδυναμωθεί η προσπάθεια που γίνεται για την ασφάλεια, την ευημερία και την ανάπτυξη σε μια ταραγμένη περιοχή, όπως είναι η λεκάνη της νοτιανατολικής Μεσογείου…»
.
(ΥΓ) 1: Προφανώς, όλοι στη νουδούλα δίνουν τα ρέστα τους στον αμερικανοσιωνιστικό παράγοντα, με στόχο την αξιοποίησή τους την «επόμενη μέρα». Δηλαδή, την 26η Μαΐου, την επομένη της εκλογικής συντριβής του μορφώματός τους και της (πολιτικής) «εξαφάνισης» του φον Αντωνάκη!
(ΥΓ) 2: Αλήθεια, εκτός από το ότι είναι βουλευτές της ΝΔ, κι ότι προσκυνούν τον παγκόσμιο αφέντη, έχουν και κάποιο άλλο κοινό σημείο οι προαναφερόμενοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών