Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 01, 2014

Τραγικές εικόνες... Ο Υπουργός (Α)Δικαιοσύνης Αθανασίου ελέγχει κτίριο και δίπλα του χτυπούν ενέσης ηρωΐνης...!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ηθελημένα το καθεστώς φροντίζει, μέσω υποτιθέμενης γραφειοκρατίας και διαμαχών σε Δ.Σ. Δήμων - Υπουργείων κτλ, να επιτρέπει τη διέλευση και την "κατάληψη" τέτοιων κτιρίων, όπως η Βίλα Αμαλίας - Παλαιό Εφετείο και τόσα άλλα κτίρια, από λαθροεποίκους - αναρχοκομμουνιστές, ώστε με την πάροδο του χρόνου να επέλθει ένα τετελεσμένο γεγονός και να η αδράνεια να θεωρείται... ανάγκη!
Απίστευτες σκηνές απαθανατίστηκαν κατά την επίσκεψη, την Παρασκευή (28/02), του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου στη Ρόδο και πιο συγκεκριμένα στο κτίριο του παλιού νοσοκομείου του νησιού.
Το συγκεκριμένο κτίριο αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια "ανοικτή πληγή", αφού ......
είναι εγκαταλελειμμένο και λεηλατημένο και έχει γίνει άντρο τοξικομανών. Οι υποσχέσεις που έχουν δοθεί για αξιοποίηση του είναι πολλές και αποτελεί το "μήλον της έριδος" μεταξύ των υπουργείων Υγείας και Δικαιοσύνης, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι οριστικό μέχρι στιγμής.
Κατά την επίσκεψη του κ. Αθανασίου στον χώρο, αρκετοί τοξικομανείς βρίσκονταν περιμετρικά του κτιρίου αλλά υπήρχαν και τρία άτομα, τα οποία είχαν "ξεχαστεί" σε έναν λεηλατημένο θάνατο. Μάλιστα, την ώρα που ο υπουργός περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο, οι παριστάμενοι είδαν έκπληκτοι τους τοξικομανείς να κάνουν μπροστά στα μάτια τους ενδοφλέβια χρήση ηρωίνης.
 
Πληροφορίες από fmtop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών