Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 01, 2014

Συνεχίζει ο Βαλλιανάτος να αποκαλύπτει την αλήθεια... "Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι πρώτος στο Δήμο της Αθήνας... Ο Κακλαμάνης είναι gay"

34σδφ
Ξαναχτύπησε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, αυτή τη φορά μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm»! Κι αυτή τη φορά –όπως και τις προηγούμενες- δε δίστασε να προβλέψει ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θα βγει πρώτος στον Α΄ γύρο των εκλογών, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος θα στηρίξει στον Β΄ γύρο οποιονδήποτε είναι αντίπαλος του.
Βέβαια, το ερώτημα είναι αν θα υπάρξει Β΄ γύρος, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

Επίσης, ο Βαλλιανάτος απάντησε στις ύβρεις που του απηύθυνε η Πιπιλή («ρουφιάνος», «καρφί», κ.τ.λ.), με αφορμή τη δήλωσή του ότι......
ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι “gay”κι ότι υπάρχουν κι άλλοι “gay” υποψήφιοι στη μάχη της Αθήνας, θυμίζοντάς της τη γνωστή πρακτική του “outing”:

«Ήθελα απλώς να την πληροφορήσω, επειδή είμαστε και οι δύο δημοσιογράφοι, ότι το outing είναι μια πρακτική διεθνής του ομοφυλοφιλικού κινήματος σε όλο τον κόσμο και ότι στην Αθήνα αυτό, σε σχέση με τον κ. Κακλαμάνη, έχει γίνει εδώ και πέντε χρόνια, με το Athens Pride που γίνεται και άρα, δεν είπα κάτι καινούργιο».
Και να το συνεχίσει το outing και τους υπόλοιπους «δικούς» του, για να ξέρουν οι ψηφοφόροι με ποιους έχουν να κάνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών