Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 09, 2014

Το φωνάζουν ακόμη και οι... "αριστεροί". "Η χούντα θέλει τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου και εκλογών για να περάσουν τα μέτρα εξαθλίωσης και εξόντωσης της Ελλάδος"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το γεγονός ότι ακόμη και οι αριστεροί αντιλαμβάνονται, όντας προσκολλημένοι στο άρμα του "ΣΥΡΙΖΑ", ότι η μοναδική εστία αντίστασης εναντίον της χούντας του μνημονίου είναι η Χρυσή Αυγή μπορείτε να φανταστείτε ταυτόχρονα και ποια είναι η πραγματική ελπίδα του λαού...

Έχει γίνει αντιληπτό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της κοινωνίας, το τι ακριβώς επιχειρεί η κυβέρνηση με τις μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Η όλη ιστορία με τις πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής έχει να κάνει με την διευκόλυνση της κυβέρνησης να περάσει επαίσχυντα μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού, αλλά και με μία επιχείρηση ανάστασης της ΝΔ, η οποία εκλογικά πνέει τα λοίσθια ακολουθώντας την πορεία που χάραξε το ΠΑΣΟΚ προς το 3%.
Αφότου το κατάλαβε ολόκληρη η κοινωνία και ο νομικός κόσμος που βοά από τις μεθοδεύσεις το κατάλαβε και η αριστερά. Μπορεί βέβαια να......
το κατάλαβε και να διαθέτει πλέον φωνές που λένε την αλήθεια, όμως επέλεξε (με πρωτοστάτη τον ΣΥΡΙΖΑ) να σιωπήσει για να μπορέσουν τα μελλοντικά συνεταιράκια τους να περάσουν όσο περισσότερα μέτρα μπορούν, τώρα που κυβερνάνε. Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αφήσουν τη ΝΔ να περάσει τα επαίσχυντα μέτρα, τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεχάσει να καταργήσει όταν γίνει κυβέρνηση. Έτσι σχεδιάζουν να αποφύγουν το πολιτικό κόστος.
Η εφημερίδα «Το Χωνί» δεν είναι φυσικά μία εφημερίδα που πρόσκειται στις ιδέες μας. Πρόσκειται φανερά στην αριστερά, γεγονός που το φανερώνει η συνέντευξη Κουφοντίνα που φιλοξενεί. Παρόλα αυτά κυκλοφόρησε σήμερα με το εξώφυλλο που σας παραθέτουμε, το οποίο γράφει «βγάζουν εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή για να περάσουν τα μέτρα με 142 βουλευτές».
Αυτή είναι και η αλήθεια γύρω από την συστράτευση πλουτοκρατών, καναλαρχών, διαπλεκόμενων, πολιτικών και επίορκων για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής. Σχεδιάζουν να φυλακίσουν όσο περισσότερους βουλευτές μπορούν για να μην ακούγεται η φωνή της αλήθειας στο Κοινοβούλιο και να μπορέσουν να περάσουν τα μέτρα τους. Ακολούθως ψάχνουν τρόπο να βγάλουν τη Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών για να συνεχίσουν να κυβερνάνε. Δεν θα τους περάσει όμως και ο κόσμος θα βρει τρόπο να ψηφίσει Χρυσή Αυγή στις εκλογές του Μαΐου.

1 σχόλιο:

  1. Μια στιγμή ρε παιδιά, για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Από ότι έχουμε ακούσει όλοι μας λίγο πολύ, από έγκριτους νομικούς και συνταγματολόγους η έννοια ''κόμμα εκτός νόμου'' δεν υφίσταται διότι το κόμμα είναι απρόσωπο σαν έννοια. Το αποτελούν όμως οι ηγέτες του και τα στελέχη που το απαρτίζουν και συνυπογράφουν την ιδρυτική του διακήρυξη. Αν κάποιο ή κάποιοι από αυτά έχουν τελέσει αξιόποινες πράξεις, ή έχουν έντονα παραβατική συμπεριφορά και εφόσον οδηγηθούν στην δικαιοσύνη, και εφόσον αυτή τελεσιδικήσει τότε το ή τά μέλη αυτά φυλακίζονται ή παίρνουν ανασταλτικού τύπου ποινή ή εξαγοράσιμη, αναλόγως το ποινικό τους μητρώο. Το κόμμα δεν έχει να κάνει με όλα αυτά. Άλλωστε, από όσο θυμάμαι πανευρωπαϊκά οι μόνοι που είχαν τεθεί εκτός νόμου ήταν την δεκαετία του ¨80 η οργάνωση για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης του Αραφάτ, οι εβραίοι την είχαν χαρακτηρίσει ως τέτοια γιατί έτσι τους βόλευε, και στην Πολωνία το συνδικάτο ''Αλληλεγγύη'' του Λεχ Βαλέσα. Είχε ανακηρυχθεί έτσι από ένα στυγνό δικτατορικό καθεστώς αγόμενο φερόμενο και υποστηριζόμενο από την Μόσχα, με ηγέτη τον Γιαρουζέλσκι. Άλλο παράδειγμα δεν υπάρχει. Άρα για κόμμα εκτός νόμου μην ελπίζουν. Μόνο τα στελέχη του μπορούν να φυλακίσουν με τις χουντικές τους μεθόδους.
    Εκεί είναι βέβαια που θα γελάσει κάθε πικραμένος, γιατί φαντάζεσται να έχουμε δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, και περιφερειάρχες ψηφισμένους από τον λαό αλλά φυλακισμένους επειδή το θέλουν οι Σιωνιστές, οι Βρυξέλες, και ο ''Άπαξ προδότης, πάντα προδότης".
    Άντε ρε συναγωνιστές, κουράγιο, θα τα πούμε στις εκλογές.

    ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών