Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 09, 2014

Άφθονο γέλιο μοιράζει νέα δημοσκόπηση - μαϊμού του ΒΗΜΑΤΟΣ... Θεοδωράκης, Καμίνης, Μπουτάρης, Σγουρός προωθούνται από το καθεστώς για αντίπλοι της Χρυσής Αυγής

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: 
"Ο καλύτερος τρόπος για να χειραγωγήσεις την κοινή γνώμη είναι.....οι δημοσκοπήσεις!"

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές, δείχνει δημοσκόπηση της Kappa Research για το Βήμα της Κυριακής.
Πιο συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 20,1% και ακολουθεί η… ΝΔ με 17,6%. Τρίτο κόμμα, αλλά με μειωμένη δύναμη, η Χρυσή Αυγή με 7,2%.
Ακολουθούν το ΚΚΕ με 6,3%, το ΠΟΤΑΜΙ με 5,9%, το ΠΑΣΟΚ με 4%, οι ΑΝΕΛ με 3,5%, ενώ η ΔΗΜΑΡ λαμβάνει 2,2%. Με τα ποσοστά αυτά τα ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ και ΔΗΜΑΡ κινδυνεύουν να μείνουν ακόμα και εκτός Ευρωκοινοβουλίου.
Ωστόσο, ιδιαίτερα υψηλό είναι το.....
ποσοστό των αναποφάσιστων, που φτάνει το 23,4%, ποσοστό αρκετά υψηλό για να ανατρέψει τα δεδομένα.
Για την περιφέρεια Αττικής, στον Πρώτο Γύρο ο Γιάννης Σγουρός λαμβάνει 23,9% και ακολουθούν η Ρένα Δούρου με 18,6% και ο Γιώργος Κουμουτσάκος με 12,2%.
Στο Δεύτερο Γύρο, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, εάν ο κ. Σγουρός αναμετρηθεί με τη Ρένα Δούρου θα επικρατήσει με ποσοστό 41%, ενώ αν αναμετρηθεί με τον κ. Κουμουτσάκο θα κερδίσει με 42,5%.
Σε περίπτωση που αναμετρηθούν η Ρένα Δούρου με τον Γιώργο Κουμουτσάκο, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 38,7%.
Στον Δήμο Αθηναίων, στην πρόθεση ψήφου στον α’ γύρο, ο Γιώργος Καμίνης προηγείται με ποσοστό 25,8%. Ακολουθούν: Αρης Σπηλιωτόπουλος 14,5%, Γαβριήλ Σακελλαρίδης 14,3%, Ηλίας Κασιδιάρης 11,6%, Νικήτας Κακλαμάνης 9,7%, Νίκος Σοφιανός 6,5%, Βασίλης Καπερνάρος 3,7%, Γρηγόρης Βαλλιανάτος 1,9%.

Τα στοιχεία για τον β’ γύρο δείχνουν επικράτηση του Γ.Καμίνη.

Για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η δημοσκόπηση δείχνει προβάδισμα του νυν περιφερειάρχη και «αντάρτη» της ΝΔ του Απόστολου Τζιτζικώστα έναντι του υποψηφίου του κόμματος Γιάννη Ιωαννίδη. Ο κ. Τζιτζικώστας καταλαμβάνει ποσοστό 23,8% και ακολουθούν: Γιάννης Ιωαννίδης 18,5%, Μάρκος Μπόλαρης 10,6%, Δέσποινα Χαραλαμπίδου 9,4%, Γιάννης Ζιώγας 4%, Ν.Χρυσομάλλης 2,1% και Μ.Τρεμόπουλος 2%.

Τα στοιχεία για τον β’ γύρο δείχνουν επικράτηση του Απ.Τζιτζικώστα.

Στον Δήμο Θεσσαλονίκης, στην πρόθεση ψήφου στον α’ γύρο, ο Γιάννης Μπουτάρης έρχεται πρώτος με ποσοστό 42,3% και ακολουθούν: Στ.Καλαφάτης 22,7%, Τρ.Μηταφίδης 9,2%, Αρτ.Ματθαιόπουλος 3,2%, Γ.Δελλής 3,1%, Χ.Παπαγεωργίου 2,2%, Ελεάνα Ιωαννίδου 1,9% και Μ.Ιωαννίδου 1,5%.

Τα στοιχεία για τον β’ γύρο δείχνουν επικράτηση του Γ.Μπουτάρη. 

Υ.Γ.
Θα χρειαστούν πολλά... γενόσημα την 18η και 26η Μαΐου οι συστημικοί σαλτιμπάγκοι - πολιτικοί και δημοσιογράφοι - για να ξεπεράσουν το ΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών