Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 09, 2014

Οι μισοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ "έριξαν άκυρο" στην.... ελιά του Βενιζέλου και του διαπλεκόμενου Σημίτη...


Ορυμαγδός πληροφοριών και ρεπορτάζ για την "ελιά" των εκλεκτών της διαπλοκής (Σημίτης - Βενιζέλος - Λοβέρδος κτλ) που ενσαρκώνει το παλαιό ΠΑΣΟΚ που αλλάζει όνομα καθώς έχει... εξαϋλωθεί δημοσκοπικά αλλά καθώς εσωκλείει όλη την "αφρόκρεμα" των υποτακτικών και προδοτών θα πρέπει οπωσδήποτε να διασωθεί με κάποιον τρόπο.

Ωστόσο όμως αυτή την άποψη δεν την συμμερίζονται και πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καθώς οι μισοί προτίμησαν να μη βρεθούν στο εναρκτήριο συνέδριο της "ελιάς".

Ενδεικτικό της ένδειας στελεχών και απροθυμίας των περισσοτέρων να στηρίξουν το εγχείρημα είναι πώς ούτε λόγω ενθουσιασμού ούτε με... απειλές κατόρθωσαν να βρουν υποψηφίους για τις επόμενες εκλογές (περιφερειακές - ευρωεκλογές)

 Μεταφέρουμε αυτούσια το, αναορθόγραφο και χωρίς τόνους, ρεπορτάζ του NEWSit για το θέμα :

Αδικαιολογήτως, απόντες απο....
τη συσκεψη ήταν ο Υπουργός Υποδομών, Μιχαλης Χρυσοχοΐδης, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Θανος Μωραιτης, και ο βουλευτής Λέσβου, Νικος Σηφουνακης. Επίσης απόντες οι Γιώργος Παπανδρεου, Φιλιππος Σαχινιδης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Γιαννης Μανιατης, ο Δημήτρης Σαλτουρος, ο Αχμέτ Χατζηοσμάν, η Αντζελα Γκερεκου, ο Μιχάλης Κασσης, ο Αποστολος Κακλαμανης, και ο Κώστας Τριανταφυλλος.


Υ.Γ.

Υ.Γ.2
Τα περισσότερα από αυτά τα στελέχη λογίζονται ως.... "Παπανδρεϊκοί" και ετοιμάζουν κάτι.. δικό τους από ότι μαθαίνουμε!

Υ.Γ.3
Ο Λοβέρδος που καθόταν και πρώτη σειρά... τελικά με τον Κουβέλη - ΔΗΜΑΡ είναι ή με το ΠΑΣΟΚ - Ελιά;! ή μήπως θα είναι ο.... συνδετικός κρίκος των δύο στη μεγάλη συνένωση της κεντροαριστεράς που ετοιμάζεται;!;!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών