Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 17, 2014

Παραπληροφόρηση και πανηγύρια χωρίς αντίκρισμα για τον Ιούδα στην φυλλάδα του “εθνικού εργολάβου”


Παραπληροφόρηση και πανηγύρια χωρίς αντίκρισμα για τον Ιούδα στην φυλλάδα του “εθνικού εργολάβου”

Δύο σελίδες πλήρεις μπουρδολογιών και ανυπόστατων φημών φιλοξενεί σήμερα, για άλλη μία φορά, η εφημερίδα φερέφωνο του «εθνικού εργολάβου». Δεν πρόκειται για τίποτα περισσότερο από μία επικαιροποίηση των γνωστών σεναρίων που εκπονούν οι μυστικές υπηρεσίες, προκειμένου να εμφανίσουν δήθεν διάσπαση της Χρυσής Αυγής. Καιρό τώρα είχαμε γίνει μάρτυρες πολλαπλών δημοσιεύσεων, από πολλές διαφορετικές εφημερίδες, του ίδιου βαρετού σεναρίου, στο οποίο επέμεναν οι φυλλάδες.
Το μόνο που άλλαξαν στον βαρετό σκοπό που τηρούνε εδώ και πολύ καιρό, διαψευδόμενοι ηχηρά συνεχώς, είναι ότι .....
τώρα προσέθεσαν απλώς την περίπτωση ενός ανθρώπου που κάτω από την αφόρητη πίεση του καθεστώτος κατάντησε συκοφάντης και προδότης. Έτσι με τα «νέα δεδομένα» επαναφέρουν, ξαναζεσταμένο, το «πιάτο» της διχόνοιας εντός της Χρυσής Αυγής.
Τους διαβεβαιώνουμε ότι όχι μόνο δεν κλείνουν γραφεία της Χρυσής Αυγής στην περιφέρεια, όπως ψευδώς αναφέρει το ρεπορτάζ, αλλά συνεχώς ανοίγουν νέα. Μάλιστα η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που αντί να κλείνει γραφεία, πραγματοποιεί συνεχώς εγκαίνια και εκδηλώσεις, ενώπιον χιλιάδων Ελλήνων, την ίδια ώρα που τα κόμματα του εργολάβου δεν μπορούν να γεμίσουν ούτε… ταξί.

Επιπλέον, στο εξώφυλλο γίνεται λόγος για στελέχη που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Στο ρεπορτάζ όμως μέσα δεν καταγράφεται ούτε ένα. Ο λόγος είναι απλός: Δεν υπάρχει ούτε ένας Συναγωνιστής που να ακολουθεί τον Αλεξόπουλο, γιατί ο Ιούδας εκφράζει μόνο τον εαυτό του και κανέναν άλλο.
Ας μην χαίρονται όμως με το γεγονός ότι η πίεση έκανε έναν άνθρωπο προδότη. Αν είχε ασκηθεί ανάλογη πίεση σε οποιοδήποτε κόμμα στην Ελλάδα, δεν θα είχαν μείνει ούτε… οι καρέκλες. Ας μην χαίρονται που βρήκαν έναν Εφιάλτη, υπάρχουν ακόμα εκατομμύρια Χρυσαυγίτες, που φυλάνε Θερμοπύλες, ενωμένοι και μονιασμένοι, αφού τους ενώνουν Ιδέες και Ιδανικά και όχι απευθείας αναθέσεις δημοσίων έργων και εκατομμύρια ευρώ.
Οπότε αντί να χαλάνε μελάνι και δύο ολόκληρες σελίδες, προκειμένου να γράφουν μπούρδες, ας ασχοληθούν με την εξόχως ζουμερή καταγγελία από τα Σκόπια για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, που βαραίνει τον ΑΚΤΩΡΑ. Εκεί να δούμε το «αστυνομικό δαιμόνιο» των ρεπόρτερ. Σε πραγματικά περιστατικά φαίνεται ο δημοσιογράφος, όχι στην ανακύκλωση σεναρίων που παραδίδονται έτοιμα και σε βήματα από τις μυστικές υπηρεσίες.  

1 σχόλιο:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=QbDYcYkRKu8
    Ενώ εμείς διαλυόμαστε* το ποτάμι κάνει την μια επιτυχία μετά την άλλη (δείτε το βίντεο)

    *τώρα πως γίνεται να θεωρούν ότι διαλύεται ένα κόμμα που στην τοπική του ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ γίνεται σεισμός απο κόσμο και τιγκάρει είναι απορίας άξιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών