Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 17, 2014

Καρατζαφέρης: Η Χρυσή Αυγή έχει ξεπεράσει την ψοφοδεξιά!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο κονφερανσιέ στην μάταιη προσπάθεια να βγει από την ανυπαρξία, λέει αλήθειες. Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει καθημερινά και οι πάντες το γνωρίζουν, άσχετα τι λένει οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις.

Η σφαγή, η οποία γίνεται στο εσωτερικό της ετοιμόρροπης γαλάζιας πολυκατοικίας, φαίνεται ότι ωθεί ορισμένους ενοίκους να προβαίνουν σε αποκαλύψεις. Όπως ο Καρατζαφέρης, ο οποίος επειδή δεν τα βρήκε με τον Σαμαρά για την επιστροφή του στη ΝΔ τώρα «του τα χώνει» ανελέητα.

Σε συνέντευξή του στην Real News ο Καρατζαφέρης προστίθεται κι αυτός στον κατάλογο εκείνων που παραδέχονται το αυτονόητο. Ποιο είναι αυτό; Ας δούμε τι γράφει η Real News κάτω από τον τίτλο «Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει», στην συνέντευξη της με τον Καρατζαφέρη: «Για τη Χρυσή Αυγή πιστεύει ότι...
ανεβάζει τα ποσοστά της επικίνδυνα. Ωστόσο, ο Γ. Καρατζαφέρης φροντίζει να ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται αμιγώς για ψήφο αγανάκτησης. «Αυτή τη στιγμή κάποιοι θέλουν χαμηλά τη Χρυσή Αυγή. Παρ' όλα αυτά, η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει. Η Χρυσή Αυγή έχει πολλές πιθανότητες να βγάλει περισσότερους ευρωβουλευτές από τη Ν.Δ.»

Ενάντια, λοιπόν, στα «παπαγαλάκια» των «νταβατζήδων» των ΜΜΕ, ακόμη και τα συστημικά δημιουργήματα, όπως ο Καρατζαφέρης, παραδέχονται ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχώς ανεβαίνει και ουσιαστικά θα βρεθεί πιο πάνω από τη ΝΔ στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Έτσι, ουσιαστικά, επεξηγείται και ο πραγματικός λόγος για τον οποίο έχει στηθεί η σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Γιώργος Μάστορας

 

1 σχόλιο:

  1. όσο φέρονται τόσο ΒΡΩΜΙΚΑ οι βρωμιάριδες του συστήματος ΤΟΣΟ θα γιγαντώνεται η φωνη μου και η ΔΡΑΣΗ μου υπέρ του ΕΝΤΙΜΟΥ ΑΓΩΝΑ της Χρυσής Αυγής. Κι ας ρίχνουν οι χάκερ της Λ.Συγγρού τη σελίδα όποτε τους έρχονται τα σκουρα και ετοιμάζουν ΝΕΕΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ επιθέσεις.. Τι περίεργο ε; Μόλις διέρρευσε ο "κομιστης' τις φωτογραφίες του Κασιδιάρη με την καραμπίνα και είδαμε κάποια άτομα να κάνουν πους-απς στο βουνό, και ακούσαμε το Mega να λέει πως έγινε ανεξάρτητος ο Μπούκουρας, έγινε και νέα επίθεση στο site.. ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ.. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών