Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 17, 2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ, Η ΒΟΥΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

kamenos1
Λάβρος κατά των δημοσκοπήσεων εμφανίστηκε ο πρόεδρος Πάνος, μιλώντας στην εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Αγγελικής Λάζου στον Real FM 97.8.
Σε ερώτηση για τα χαμηλά ποσοστά που συγκεντρώνει το συνονθύλευμά του στις δημοσκοπήσεις, ο… καπετάν-Πάνος είπε τα εξής: 
«Ποιες δημοσκοπήσεις; Οι δημοσκοπήσεις που βγάζανε την Κίνηση των 58 στο 17%, πριν από δύο μήνες; Οι δημοσκοπήσεις που λέγανε ότι ο Σημίτης είναι ο καταλληλότερος Πρωθυπουργός, πριν καταρρεύσει; Μου ζήτησε ιδιοκτήτης μίας εταιρείας 6.000 ευρώ το μήνα, για να με βγάλουν, όπως είπε, εκεί που πρέπει».
Τι θέλει να πει ο… ποιητής; Πως οι.....
δημοσκοπήσεις γίνονται επί χρήμασι; Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν; Άρα, σε προηγούμενες δημοσκοπήσεις που τον έβγαζαν «εκεί που πρέπει», με (ανύπαρκτα) 7άρια και 8άρια, να υποθέσουμε ότι τους πλήρωνε, όπως ακριβώς συμβαίνει και με όλους τούτους τους “καινούριους”;;;
Βέβαια, όλα αυτά δεν έχουν καμία βάση και ο πρόεδρος Πάνος τα είπε μόνο και μόνο για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Στημένη δημοσκόπηση επί χρήμασι μπορεί να πετύχει κάποιος υποψήφιος δήμαρχος μιας ασήμαντης επαρχιακής πόλης. Στις μεγάλες δημοσκοπήσεις, για τη δύναμη των κομμάτων και των υποψηφίων για μεγάλους δήμους και περιφέρειες, που δημοσιοποιούνται μέσω των ΜΜΕ, οι εταίρες δημοσκοπήσεων ασφαλώς και δεν χρηματίζονται από τον πρώτο τυχόντα!
Σίγουρα οι «δημοσκοπήσεις» που βγάζουν είναι… μαϊμούδες, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με  χρήματα που τους έχει δώσει ο ένας ή ο άλλος, παρά μόνον με τα κατά καιρούς συμφέροντα του συστήματος, όργανα του οποίου είναι και οι εταίρες! Όλα τ’ άλλα, είναι για αποπροσανατολισμό…
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών