Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 17, 2014

ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Βενιζέλος-Σαμαράς βάζουνε φυλακή τους Χρυσαυγίτες για να περνάνε τα μνημονιακά μέτρα με λιγότερους βουλευτές. Οι Έλληνες έχουν καταλάβει τι παίζει και αναμένεται μαύρισμα στις εκλογές...

Ένας από τους σοβαρότερους λόγους της αναμενόμενης (και προαναγγελθείσας…) ομαδικής προφυλάκισης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, είναι σίγουρα τα νέα μέτρα που έρχονται –πριν και κυρίως μετά τις τριπλές εκλογές του Μαΐου. Κι αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς (και η κοινή λογική…), αλλά το ομολογούν πλέον ακόμα και σεσημασμένοι καθεστωτικοί. Όπως π.χ. ο Ευαγγελάτος-Εισαγγελάτος, του οποίου το blog (Newsit.gr) αναφέρει τα εξής σε χθεσινή ανάρτηση υπό τον ενδεικτικό τίτλο: Η άρση της ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής βοηθάει την ψήφιση των νέων μέτρων»:

«… Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως κυριαρχεί η άποψη...
για ένα νομοσχέδιο-”σκούπα” με ένα άρθρο ώστε η κυβέρνηση να ξεμπερδεύει μια ώρα γρηγορότερα με το όποιο κόστος και μετά να έχει τον απαραίτητο χρόνο να αφοσιωθεί στις εκλογές του Μαΐου. Στόχος του Μαξίμου σύμφωνα με συνεργάτη του Πρωθυπουργού είναι, ει δυνατόν, την ερχόμενη εβδομάδα – η ημερομηνία αναζητείται – να περάσουν από τη Βουλή τα νέα μέτρα που θα περιλαμβάνει το επικαιροποιημένο μνημόνιο.
Ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, εργασιακά στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και φορολογικό αναμένεται να είναι τα μεγάλα αγκάθια και ως ένα βαθμό οι μεταρρυθμίσεις που θέλει ο ΟΟΣΑ καθώς θίγουν “συμφέροντα”
Πάντως από το Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι παρά τις αντιδράσεις η ΚΟ της ΝΔ θα κινηθεί συντεταγμένα, εν αντιθέσει με την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ από την οποία πιθανολογείται ότι μπορεί να υπάρξουν “αντάρτες”.
Η πορεία όμως προς τις εκλογές αλλά και το γεγονός ότι η σημερινή πλειοψηφία στη Βουλή είναι 148 συν 1 και δεν αποκλείεται μετά την άρση της ασυλίας και των υπολοίπων τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής να πέσει και στους 146 συν 1 μπορεί να υποβοηθήσουν τους κυβερνητικούς χειρισμούς»
.

Δύο σύντομες παρατηρήσεις:
Γιατί λέει «άρση ασυλίας» και δε λέει κατευθείαν προφυλάκιση; Ντρέπεται;
Επίσης, αναφέρεται μόνο στις 4 πρώτες προτάσεις για άρσεις ασυλίας και όχι και σ’ αυτές που θα γίνουν αύριο Τρίτη και θα αφορούν όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής (πιθανότατα με εξαίρεση του Ιούδα Αλεξόπουλου). Με φυλακισμένους τους 17 (πλέον) βουλευτές της Χ.Α., η πλειοψηφία διαμορφώνεται σε 141+1 (ο ένας θα είναι ο προδότης…). Οπότε, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα χρειάζονται μόνο 141 βουλευτές τους. Δεν είναι… θαύμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών