Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 22, 2014

Όλη η σαπίλα του ΠΑΣΟΚ υποψήφιοι στις ευρωκλογές με την "Ελιά"....

Η «Ελιά» ανακοίνωσε τους 18 πρώτους υποψήφιούς της για τις ευρωεκλογές οπότε πλέον μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Είναι:
Συλβάνα Ράπτη, Κατερίνα Μπατζελή, Εύα Καϊλή, Θανάσης Χειμωνάς, Κυριάκος Πιερρακάκης, Παντελής Καψής, Παναγιώτης Ιωακειμίδης, Ευθύμης Καρδαράς, Σωτήρης Κατσέλος, Δημήτρης Καρέλας, Δημήτρης Μπρίμης, Μαρία Παπαϊωάννου-Σφαέλου, Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, Νίκος Τσολακίδης, Παναγιώτης Κωστούλας, Παναγιώτης Πάτρας, Μάνος Επιτροπάκης, Νίκος Μπίστης. 

Το όλον ΠΑΣΟΚ λοιπόν άλλαξε όνομα μήπως και καταφέρει και αποφύγει τη συντριβή με σκοπό να περισώσει το αμαρτωλό ανθελληνικό προσωπικό του όπως φαίνεται και από τους υποψηφίους του.

Αυτοί που ο Λαός στις εκλογές του 2012 "έφτυσε στα μούτρα", αλλάζουν προσωπείο και.....
επιχειρούν νέα κάθοδο. Ωστόσο ο "λαουτζίκος" είναι υποψιασμένος και όλη αυτή την ανθελληνική πλέμπα θα την ρίξει στον Καιάδα της ελληνικής Ιστορίας.


Υ.Γ.
Ο Υπουργός "προπαγάνδας", εμ εννοούσαμε "Δημόσιας Τηλεόρασης", και πρώην Διευθυντής του ΔΟΛ κατεβαίνει υποψήφιος με την "Ελιά".... όπως και αρκετοί αρθρογράφοι του ΔΟΛ (ΒΗΜΑ - Τα Νέα). Περίεργες συμπτώσεις;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών