Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 22, 2014

Η Χρυσή Αυγή διαλύεται γράφουν οι φυλλάδες.... Στη Δράμα ωστόσο εκατοντάδες εθνικιστές εγκαινίασαν ακόμη ένα κάστρο του Ελληνισμού!

Χρυσή Αυγή παντού: Ένα νέο κάστρο του Εθνικισμού εγκαινιάστηκε στην Δράμα!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και το..... Δράμα των εθνοπροδοτών - ανθελλήνων συνεχίζεται!
 
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Δράμας κι ένα ακόμη κάστρο του εθνικισμού είναι έτοιμο να διεξάγει από τα ιερά χώματα της Μακεδονίας μας τον απελευθερωτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής. Παρά τα ψέματα των παπαγάλων του Μαξίμου, που πανηγυρίζουν για το «τέλος» της Χρυσής Αυγής και για την οριστική της «διάλυση», εκατοντάδες Μακεδόνες γύρισαν την πλάτη στους λασπολόγους και την προπαγάνδα τους και έδωσαν το......
δυναμικό παρόν σε μια ακόμα εκδήλωση του Κινήματος.

Πριν την έναρξη των εγκαινίων ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, κατά την οποία ανέλυσε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αναφερόμενος στην επικείμενη άρση ασυλίας ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, στις παράνομες διώξεις και προφυλακίσεις του Αρχηγού και των λοιπών βουλευτών μας και επανέλαβε πως η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου που απεργάζεται δόλιες πρακτικές για να θέσει τη Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών θα λάβει την πρέπουσα απάντηση από τον ελληνικό λαό στα τέλη Μαΐου.

Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την Ελληνική Αυγή και το πρόγραμμα της εις ότι αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν την τοπική κοινωνία της Δράμας, έδωσαν μια καλή αφορμή για να ακουστούν οι πάγιες θέσεις του συνδυασμού γύρω από την οικονομία, το μνημόνιο, την κοινωνική πολιτική και να παρουσιαστούν στο κοινό ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Ελληνικής Αυγής για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Συναγωνιστής Κιτσόπουλος Χρήστος και ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος.

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αγωνιστικό παλμό ξεκίνησαν οι ομιλίες και τον λόγο έλαβε πρώτος ο Γραμματέας της Τ.Ο. Δράμας, Συναγωνιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος κάλεσε τον Δραμινό λαό σε εγρήγορση και επανέλαβε πως η Χρυσή Αυγή, παρά το κλίμα τρομοκρατίας που θέλει να επιβάλλει το μνημονιακό κράτος, συνεχίζει τον αγώνα της για μια Ελεύθερη Ελλάδα.
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Χρήστος Κιτσόπουλος

Κατά σειρά το λόγο έλαβαν οι Συναγωνιστές Κιτσόπουλος Χρήστος για την Ελληνική Αυγή για την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Τσακίρης Μιχάλης και Χρυσομάλλης Νίκος και οι βουλευτές του Κινήματος, Γρέγος Αντώνης και Ματθαιόπουλος Αρτέμης.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Νίκος Χρυσομάλλης

Άπαντες οι ομιλητές τόνισαν πως παρά τις διώξεις και τις συνταγματικές εκτροπές που ετοιμάζει το άθλιο Σαμαρικό καθεστώς, η Χρυσή Αυγή παραμένει ενωμένη, δυνατή και ότι σύσσωμος ο ελληνικός λαός τάσσεται στο πλευρό της γιατί αναγνωρίζει στο πρόσωπο της ένα πολιτικό φορέα που μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας, υπηρετώντας έμπρακτα τα συμφέροντα του και όχι τα συμφέροντα των τοκογλύφων.

Τέλος, επανέλαβαν πως η Ελληνική Αυγή θα συμμετάσχει στις εκλογές του Μαΐου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και πως η μεγάλη εκλογική νίκη που διαγράφεται θα είναι μια μεγάλη νίκη των Ελλήνων ενάντια στο καθεστώς των φαύλων και της κλεπτοκρατίας.

Η εκδήλωση έληξε με άπαντες να ψάλλουν τον εθνικό μας ύμνο σε στάση προσοχής.

Σημείωσηεπειδή η Χρυσή Αυγή... διαλύεται οριστικά, σήμερα το απόγευμα στις 20:00 εγκαινιάζει τα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας! Περαστικά σας παπαγαλάκια, τα ξαναλέμε τον Μάιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών