Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 22, 2014

Russia Today: H Χρυσή Αυγή δείχνει την δύναμή της στην πορεία για τις εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ

Την στιγμή που τα ελεγχόμενα ΜΜΕ των νταβατζήδων κωφεύουν και αποκρύπτουν τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Τα ξένα μέσα δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου εντός και εκτός κοινοβουλίου.

Κατά την χθεσινή ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση της Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά τα «αντικειμενικά» ελληνικά μέσα έστειλαν τηλεοπτικά συνεργεία για να καλύψουν την εκδήλωση, παράλληλα όμως προωθούσαν και τον περιφερόμενο θίασο των αριστεριστών οι οποίοι μάταια προσπάθησαν να ματαιώσουν την μεγαλειώδη συγκέντρωση. Όταν όμως κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να παρουσιάσουν λανθασμένη εικόνα, δόθηκαν εντολές για την απομάκρυνση των συνεργείων και την μη προβολή της εκδήλωσης.

Δυστυχώς όμως για αυτούς υπήρχαν και συνεργεία από ξένα ΜΜΕ τα οποία κατέγραψαν με τις κάμερές τους πλάνα τα οποία μεταδόθηκαν σε όλη την Ευρώπη και την Ρωσία.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ από το μεγαλύτερο Ρωσικό μέσο για την ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά:...




Περίπου χίλιοι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής βγήκαν στους δρόμους του Πειραιά την Παρασκευή σε μια προεκλογική εκδήλωση με σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά του Έλληνα Πρωθυπουργού Σαμαρά και κατά των μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι θα φέρουν την ένδειξη "ρουφιάνοι". Μιλώντας στο πλήθος, ένας από τους τοπικούς ηγέτες της Χρυσής Αυγής Μάκης Μπαρέκας δήλωσε επιθυμία του για μια Ελλάδα μόνο για Έλληνες.

Οι ελληνικές τοπικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 18 Μαΐου 2014 και για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα διεξαχθούν στις 25 Μαΐου. Η υποστήριξη για την Χρυσή Αυγή παραμένει ασαφής. Σύμφωνα με την πρόσφατη διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποίησε η Zougla.gr η Χρυσή Αυγή είναι σήμερα το πιο δημοφιλές κόμμα στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την δημοσκοπήση, 27,1 τοις εκατό των ψηφοφόρων θα ψήφιζε υπέρ της Χρυσής Αυγής, 23,8 τοις εκατό για το Σύριζα και 11,1 τοις εκατό για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία είναι το κόμμα του νυν Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Ωστόσο, η τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis τοποθετεί την υποστήριξη της Χρυσής Αυγής κατά περίπου έξι τοις εκατό με το ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία να προηγούνται στις κάλπες.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Η Ρωσία θα κατασκευάσει άμεσα στρατιωτική βάση στην Αργεντινή!

    guardianlv.com/2014/03/argentina-to-host-russian-military-bases-while-america-sleeps/

    Μετάφραση με Google

    http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=guardianlv.com/2014/03/argentina-to-host-russian-military-bases-while-america-sleeps/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών