Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 08, 2014

Πέφτουν βροχή τα χαστούκια στη σιωνιστική Ε.Ε.. 21% το Jobbik στην Ουγγαρία...Άνεμος αλλαγής στη Γηραιά Ήπειρο..


Το ουγγρικό ακροδεξιό κόμμα Τζόμπικ είναι πλέον το ισχυρότερο εθνικό ριζοσπαστικό κόμμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε ο ηγέτης του, Γκαμπόρ Βόνα, μετά τα πρώτα αποτελέσματα από τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών στη χώρα.
 Ο ηγέτης του ριζοσπαστικού Κινήματος συμπλήρωσε:  «Δεν καταφέραμε να επιτύχουμε τη σημαντική εξέλιξη που επιζητούσαμε, (αλλά) πήραμε πάνω από το 20 τοις εκατό, κάτι που πολλοί δεν θα πίστευαν», δήλωσε ο Βόνα σε συνέντευξη Τύπου. «Το Τζόμπικ συνεχώς αυξάνει τη δημοτικότητά του... Και πριν από τις εκλογές του......
Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είναι σημαντικό να καταστεί σαφές πως σήμερα το Τζόμπικ είναι το ισχυρότερο εθνικό ριζοσπαστικό κόμμα στην ΕΕ», πρόσθεσε.

Η Ευρώπη φαίνεται πώς μετατρέπεται σιγά, σιγά στην Ήπειρο των Εθνών και όχι την ομοσπονδία των κρατών - μελών. Μετά τη Γαλλία, πήραν σειρά οι Ούγγροι για να ακολουθήσουν στις 18 Μαΐου οι Ηνίοχοι του Πολιτισμού στην Ελλάδα με τη Χρυσή Αυγή...

Ο Σιωνισμός ήδη καταμετρά τις πληγές του με τη μεγαλύτερη να πλησιάζει και να ετοιμάζεται να δοθεί από τον αιώνιο... εχθρό του. Τον Ελληνισμό.

με πληροφορίες από το newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών