Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 08, 2014

"Ελευθεροτυπία": "Η Χρυσή Αυγή εκτοξεύεται μετά την αποκάλυψη των στημένων διώξεων..."

Ο αριστερός δημοσιογράφος Γιάννης Τριάντης είναι σφόδρα εναντιωμένος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτό, όμως, δεν τον εμποδίζει να γράφει τα πράγματα όπως είναι, σ' αρκετές περιπτώσεις. Με σειρά δημοσιευμάτων του δείχνει την αντίθεσή του στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στην «Ελευθεροτυπία» της Δευτέρας ο Τριάντης αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Η σταθερότητα επανήλθε δριμύτερη στην κυβερνητική ρητορική μετά την υπόθεση Μπαλτάκου. Έγινε λόγος για «βρώμικη επιχείρηση της Χρυσής Αυγής» και ακούστηκαν παντοειδείς ερμηνείες και υπαινιγμοί για κατευθυνόμενη αποσταθεροποιητική δυναμική. Πράγματι, υπάρχει πρόβλημα. Για τους κυβερνώντες. Αν αποδειχτεί -τώρα ή στο μέλλον- ότι υπήρξε κυβερνητική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη ώστε να......
κατασκευαστεί η εικόνα της «εγκληματικής οργάνωσης» για τη Χρυσή Αυγή, τότε στο καταδικαστικό κάδρο δεν θα βρίσκεται το απεχθές μόρφωμα αλλά η ίδια η κυβέρνηση. Πόσω μάλλον αν στην επ' ακροατηρίω διαδικασία καταπέσουν τα στοιχεία του κατηγορητηρίου.
Επομένως, όσοι σήμερα βλέπουν «σχέδιο αποσταθεροποίησης» δεν λαμβάνουν υπ' όψιν το στοιχειώδες. Τους αποκαλυπτικούς ισχυρισμούς Μπαλτάκου, που άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου. Είναι εντυπωσιακό, πάντως, το ότι κάποιοι υποβαθμίζουν εντελώς το ειδικό βάρος κυβερνητικών παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη, αν φυσικά αποδειχθούν. Θεωρούν δεδομένη την τελική κρίση του δικαστηρίου με βάση τον όντως βαρύτατο ανακριτικό φάκελο. Ξεχνούν, όμως, ότι η νομική βάσανος δεν λαμβάνει υπ' όψιν ποικίλες μηντιακές ευκολίες και επιδιώξεις ούτε νοιάζεται -οφείλει να μην ενδιαφέρεται- για το πολιτικό πρόσημο των εγκαλουμένων.
«Το νεοναζιστικό μόρφωμα», γράφει στην «Καθημερινή» του Σαββάτου ο Ν.Γ. Ξυδάκης, «ριζοτομήθηκε με ποινικά μέτρα, αλλά όχι ακόμη με πολιτικά μέσα. Εδώ εντοπίζεται η αδυναμία: η μη πολιτική απάντηση σε ένα κατεξοχήν πολιτικό φαινόμενο»... Ε, όποιος δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί στη συνείδηση της κοινωνίας αυτό που ήδη εκλύεται -υποψίες, ενδείξεις, φήμες και σενάρια- για ενδεχόμενες έκνομες κυβερνητικές παρεμβάσεις, θα ψάχνεται μελλοντικά να βρει πού οφείλεται η σταθεροποίηση της Χ.Α. στο πολιτικό προσκήνιο, αν όχι η εκτόξευσή της.»
Ο Τριάντης είναι ξεκάθαρος στα λεγόμενά του. Έστω και εμμέσως παραδέχεται ότι η δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έγινε ξεκάθαρα με κυβερνητική εντολή, αλλά τα όσα συμβαίνουν οδηγούν στο εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα απ' αυτό που θέλει η κυβέρνηση. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήδη έχει εκτοξευτεί στα ύψη εκλογικά, έχει καθιερωθεί στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού ως την μόνη γνήσια αντισυστημική πολιτική δύναμη, ενώ οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών σαρώνουν και τα βρώμικα σχέδια Σαμαρά και των συνεταίρων του για ποινικοποίηση του Έντιμου και Νόμιμου Πολιτικού Αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών